Đukanović upoznao Vučića na stadionu: On i njegov brat su se žestoko tukli sa grupom navijača

Obavezno pročitajte

Vladimir Đukanović, poslanik iz redova vladajuće Srpske napredne stranke, otkrio je na koji način se upoznao sa predsednikom države Aleksandrom Vučićem.

- Advertisement -

Istaknuti naprednjak dao je intervju za Republika.rs u kojem je pričao o ljubavi prema Crvenoj zvezdi, ulasku u politiku, ali i o tome kako je upoznao predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Upravo je Crvena zvezda ta koja je povezala Đukanovića i donedavnog predsednika vladajuće partije.

Kako je ispričao Đukanović, igrom slučaja Vučića je upoznao na stadionu.

„Ne verujem da se on toga seća. Bila je strašna tuča na Zvezdinom severu. On i njegov brat žestoko su se tukli sa jednom grupom navijača. Bio sam član stranke tada. Pravo da ti kažem bilo je neverovatno kako su se oni držali. Masa je na njih nagrnula, on sa društvom i bratom, ne da su se držali nego su im čak posle i ti navijači sa kojima su se tukli prišli i rekli ovo nikada nismo doživeli, svaka čast! Prišao sam mu i pokazao člansku kartu stranke. Njemu je bilo drago. Nije znao ko mu prilazi, kasnije sam mu ispričao tu priču“, ispričao je Đukanović.

U intervjuu se navodi i da na društvenim mrežama nazivaju raznim imenima, a Đukanović je rekao da mu je omiljeni nadimak Bizon. Objasnio je i da je to slobodna, snažna životinja, koju jure mnogi predatori, koja se bori za svoje parče neba, pritom je upoređujući sa Srbima.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Dačić: Snimak na kome se navodno vidi Radoičić – podvala

Potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić rekao je, gostujući na RTS-u, da mu nije jasno po kom...

Još priča na sličnu temu