-2.5 C
Belgrade
petak, 28 januara, 2022

ĐUKA OPLEO PO MIHAJLOVIĆKI: Da ima obraza podnela bi ostavku!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Nervoza u naprednjačkim redovima iz dana u dan je sve veća. Kolaps energetskog sistema Srbije i bezbroj havarija koje su zadesile TENT pojačali su ionako zategnute odnose među funkcionerima SNS. Vučićev portparol, narodni poslanik Vladimir Đukanović, napao je ministarku rudarstva i energetike Zoranu Mihajlović, rečima da je najodgovornija za sve što se dogodilo u TENT-u.

– Da ima obraza, kao što nema, prva bi podnela ostavku jer je najodgovornija za sve što se u TENT dogodilo. Sramno je i što Ana Brnabić nije predložila njenu smenu u Skupštini Srbije. Njena izjava je najogavnije licemerje – napisao je Đukanović na Tviteru, reagujući na izjavu Mihajlovićke u vezi sa Grčićevom odgovornošću u vezi TENT-a.

Prethodno je ministarka Mihajlović istakla da Grčić „svakako ide“ sa mesta v.d. direktora EPS-a.

- Advertisement -

– Grčić svakako ide, ne znam zašto se samo o njemu govori. Sistem vode direktori proizvodnje, oni su direktno zaduženi za rad svake elektrane. Najmanje je Grčić taj koji vodi EPS. Ali, on je odgovoran. Za mene je on sklonjen, ne vidim ga više kao direktora i najvažnije je to šta se dešava u tom sistemu. Glavno pitanje narednih meseci biće koliko ćemo i kako EPS spremiti za narednu zimu. Sva preduzeća sada rade zajedno na stabilizaciji sistema – istakla je ona.

Ovo nije prvi Đukin napad na Zoranu Mihajlović. Nakon što je ministarka čestitala predsedniku SAD Džozefu Bajdenu na pobedi 2020. godine, Đuka ju je, zajedno sa režimskim medijima, napao.

– Oduvek sam govorio da je dužnost čestitih ljudi da se bore protiv ovakvih nesrećnih pojava u našoj državi – napisao je tada Đukanović o ministarki.

- Advertisement -

I 2018. godine Đuka je smatrao da Zorana Mihajlović ne treba da bude ministarka, optuživši je da „ruši vladu, konstantno remeti njen rad i dovodi u situaciju da morate da se branite od budalaština“.

– Baš zbog takvog njenog ponašanja i zbog toga što sve to radi, što konstanto napada gospođu Brnabić, verovatno zbog sujete što ona nije gospođa Brnabić, ja molim Aleksandra Vučića i lično ću se zalagati da ona bude smenjena u ovoj rekonstrukciji vlade i da se više nizašta ne pita u ovoj državi – istakao je tada Đukanović.

Rat među naprednjacima sve je intenzivniji, kao i prebacivanje „loptice krivice“, a razlog za to su vrlo verovatno i predstojeći izbori na kojima će, sudeći po istraživanjima, SNS najgore proći od kada su zaposeli celokupni državni sistem.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti