15.3 C
Belgrade
utorak, 27 septembra, 2022

ĐUKA NAPAO BRNABIĆEVU ZBOG BELORUSIJE: Bura u SNS

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Đuka i Brnabićeva se ne slažu

„Ne znam ko je iz vlasti i u čije ime navodno potpisao deklaraciju EU o izborima u Belorusiji. U moje ime to ne može da uradi. Deklaracija EU o izborima u Belorusiji je sramna“, napisao je član Srpske napredne stranke Vladimir Đukanović na Tviteru.
Srbija je zemlja koja se našla među potpisnicima deklaracije Evropske unije o izborima u Belorusiji, koje je predsednik Aleksandar Lukašenko pokrao, što je dovelo do ozbiljnih sukoba u vrhu Srpske napredne stranke.


Naime, danas se Ana Brnabić pravdala za to što je Srbija stala naspram Belorusije i „velikog srpskog prijatelja“, kako je Vučić često oslovljavao Aleksandra Lukašenka. Međutim, sada je tom „velikom prijatelju“ zario nož u leđa.

- Advertisement -

A posle izvinjenja Ane Brnabić, usledili su novi problemi u Srpskoj naprednoj stranci, pošto se oglasio Vladimir Đukanović, za koga je poznato da govori ono što Aleksandar Vučić misli. I usledila je oštra paljba po onima koji su tu deklaraciju potpisali (čitaj: usledila je paljba po članovima partije).

– Ne znam ko je iz vlasti, niti u čije ime navodno potpisao deklaraciju Evropske unije o izborima u Belorusiji. U moje ime to ne može da potpiše i lično kao poslanik vladajuće većine izražavam protivljenje takvom potpisu, ukoliko on postoji. Deklaracija EU o izborima u Belorusiji je sramna – napisao je Đukanović na Tviteru.

Da li će posle ovoga Brnabićka i dalje ostati glavni kandidat za novog-starog premijera ili joj je Vladimir Đukanović, inače pasionirani čitalac Direktno.rs, poslao jasnu poruku da zaboravi na dosadašnju funkciju i privilegije koje je čekaju u nekadašnjoj vili Jovanke Broz?

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti