ĐORĐE DAVID IMA KORONAVIRUS: ”Čuvajte se ljudi! Bože zdravlja”

Obavezno pročitajte

Pevač Đorđe David potvrdio je da ima korona virus. On je na svom Instagram profilu obavestio sve pratioce da je pozitivan na test.

  • Nažalost, potvrđeno mi je upravo da imam COVID 19. Ne kapiram, očajan sam – napisao je Đorđe David na svom Instagram profilu.

Povodom čitave situacije oglasio se i Saša Popović koji je rekao da je cela ekipa emisije „Zvezde Granda“ u kojoj je David član žirija, poslednje snimanje imala 26. februara.

- Advertisement -

– I članovi žirija, i ja, sa Đorđem poslednji put smo bili u fizičkom kontaktu 26. februara kada smo snimali Zvezde Granda. Svi smo dobro, zdravi smo, očekujemo da sve ovo prođe i da se svi zajedno vidimo što pre. Najvažnije je da sada svi budemo kod kuće i pobedimo u ovim teškim vremenima. Budite zdravi! – poručio je Popović.

Saša Popović i Đorđe David
Saša Popović i Đorđe David

Podsetimo, pevač je napisao kako je prvo dobio upalu pluća, a nakon toga je odlučio da se testira na korona virus, na koji je kako je sam na kraju rekao pozitivan.

– Treći dan sam u bolnici . Prvo na infektivnoj. Danas prebačen na pulmologiju u okviru KC! Upala pluća. Čekam rezultate testa na korona virus! Baš sam bezveze . Jak sam, ali… javljam čim dobijem rezultate! Čuvajte se ljudi! Bože zdravlja! – napisao je pevač.

SourceBlic

Ostavite komentar

Najnovije objave

NAPETO NA KOSMETU: Najavljeno povlačenje specijalnih jedinica do 15h, građani se okupili i čekaju

Predstavnik Privremenog organa opštine Zvečan Dragan Nedeljković izjavio je da još nisu pušteni Srbi koji su juče privedeni u...

Još priča na sličnu temu