21.7 C
Belgrade
subota, 25 juna, 2022

ĐILASOV BIVŠI PARTNER OTKRIVA: Grigorije i Deka Prase spletkare protiv crkve

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Redakcija Naše Borbe, stupila je u kontakt sa bivšim poslovnim partnerom Dragana Đilasa, koji nam je otkrio informacije o povezanosti episkopa Grigorija, sa TV Nova S i Draganom Đilasom, kao i da je jedan od razloga prekida poslovne saradnje Olja Bećković.

Kako naš izvor otkriva, Đilas i on su imali različita ulaganja i neke zajedničke poslove, zamisao je bila da i saradnja sa United Group bude zajednički projekat, ali je ovog čoveka koji je želeo da ostane anoniman, umešanost vladike Grigorija naterala da se povuče iz posla.

Grigorije je odmah bio sumnjiv

- Advertisement -

-Odmah mi je tu smrdelo nešto, prvi put kad smo se sastali sa Grigorijem, rekao je da će iskoristiti svoje veze da sednemo sa prestavnicima United Group i dogovorimo sve oko pokretanja Nove s u Srbiji, a Grigorije je čak i garantovao da će obezbediti iz različitih Evropskih fondova novac za medij. Nisam, nikad imao političke ambicije, ali me je kao neistomišljenika aktuelne vlasti privuklo da učestvujem u tome, želeo sam da se napravi kvalitetna stanica, a ne glasilo Saveza za Srbiju-otpočinje razgovor bivši partner Dragana Đilasa i ističe kako je u početku mislio kako vladika pomaže ideološki, dok se na sto nisu bacile sve karte, kada je tražio i procente.

-Dugo sam u biznisu, pa mi ni momenat kada je Grigorije tražio pare nije bio stran, naravno podrazumevalo se da je naš dogovor usmen, jer Grigorija ne sme biti u papirima, ali kada je počeo da se meša u uređivačku politiku, prekipelo mi je-kaže sagovornik i dodaje, kako ga je jednog jutra nazvao Đilas i rekao, kako je neki sveštenik Nenad Ilić, zamolio Grigorija da emisiju „Utisak Nedelje“, Olje Bećković, uvrsti u programsku šemu.

Alt="Grigorije"
Izvor: Beogradski Portal

-Misleći da će Bećkovićka biti gledana, pristao sam, ali sam primetio da njena emisija nije baš pogodak, gledanost i nije neka, a stalno dovlači neke crkvene goste u emisiju. Sugerisao sam da promeni goste, bez ikakve zlonamernosti i tu je krenuo pakao. Đilas i Grigorije su mi jasno stavili do znanja da to nije moguće, jer je dogovor sa Oljom takav, a vladika Grigorije kao partner ima prava da uređuje televiziju-završava naš sagovornik.

- Advertisement -

Podsećamo da su mediji pisali kako je sveštenik Nenad Ilić, koji se trenutno nalazi u Holandiji bivši muž Olje Bećković. Ilić je javnosti poznatiji i kao otac poznatog ju tjubera Bake Praseta, Bogdana Ilića.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti