21 C
Belgrade
nedelja, 3 jula, 2022

Đilas kupio leoparde, Zelenović dinosaurusa!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Botovi Srpske napredne stranke proslavili su se kao nikad do sada, nakon što ih je grupa momaka na Fejsbuk grupama navukla na „dobro proverene informacije“ kako su Dragan Đilas, predsednik Stranke slobode i pravde i Nebojša Zelenović, predsednik stranke Zajedno za Srbiju, kupili leoparde i dinosaurusa!

Jedan je napisao da je Dragan Đilas kupio, ni manje ni više, nego deset leoparda da mu sašiju bundu za ženu, na šta je pao veliki broj SNS botova.

- Advertisement -

Hvala Vucicu

Погледај слику на Твитеру
Погледај слику на Твитеру

Mario Petrovic@Nekoizmase17

Par momaka ih troluje samo tako ? Neverovatno koliko se naprednjaci napalili. Juče lik stavio da je Đilas kupio 10 leoparda da mu sašiju bundu za ženu. Krv ti jebem kada je počela histerija botova ?

Погледај слику на Твитеру
Погледај слику на Твитеру
- Advertisement -

– Par momaka ih troluje samo tako. Neverovatno koliko se naprednjaci napalili. Juče lik stavio da je Đilas kupio 10 leoparda da mu sašiju bundu za ženu. Krv ti jebem kada je počela histerija botova – napisao je korisnik Tvitera.Dragan Đilas, Foto: Milica VučkovićDragan Đilas, Foto: Milica Vučković

 Na Fejsbuk stranici „Šabac – bastion slobode“ objavljen je komičan post u kojem se „šokantno otkriva“ da je Nebojša Zelenović, gradonačelnik Šapca i predsednik stranke Zajedno za Srbiju svojoj tašti kupio za rođendan živog dinosaurusa!

– Nebojša Zelenović, gradonačelnik Šapca i predsednik stranke Zajedno za Srbiju je nedavno svojoj tašti za rođendan kupio jedinog još živog dinosaurusa. Kako smo saznali, žuti lopov Zelenović je dinosaurusa kupio od kralja italijanske mafije Kristijana Mesijasa (sa kojim je inače kućni prijatelj), kažu po ceni od 1,7 mil. evra. Dok građani Šapca gladuju Zelenović se razbacuje njihovim parama – stoji u postu s potpisom V.M.

Komentari SNS botova prevazišli su mnoge dosad a izdvaja se jedan:Nebojša Zelenović Foto: BetaNebojša Zelenović Foto: Beta

– Sram te bilo, ja nemam detetu da kupim mleko a ti milione trošiš za dinosaurusa.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti