4.4 C
Belgrade
ponedeljak, 6 decembra, 2021

ĐERLEK: Ako propusnice ne daju efekte tražićemo rigoroznije mere, MNOGO RIGOROZNIJE!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Državni sekretar u Ministarstvu zdravlja Srbije Mirsad Đerlek izjavio je da je legitiman potez da država zaštiti zdravlje i živote građana, a kovid propusnice se uvode da se zaštite životi.

„Sačekaćemo sedam do 10 dana i ako bude pozitivnog efekta kovid propusnica bićemo zadovoljni, ako ne bude, Ministarstvo će na Kriznom štabu tražiti rigoroznije i mnogo efektivnije mere”, istakao je Đerlek za RTS, a prenosi Tanjug.

Ponovio je da je stav Ministarstva zdravlja da bezbedna vakcina nema alternativu, pogotovo kada smo dobili našu, Torlakovu vakcinu.

- Advertisement -

„Sada imamo svoju vakcinu, sve te priče sa društvenih mreža padaju u vodu, očekujem da će građani biti mnogo odlučniji, hrabriji, solidarniji i da ćemo povećati broj vakcinisanih ljudi”, rekao je Đerlek.

Govoreći o tome može li zdravstveni sistem da izdrži, Đerlek je naglasio da je evidentno da su zdravstveni radnici iscrpljeni i umorni i dodao da im se divi kako pronalaze pozitivnu energiju i bore se za živote ljudi.

„Imajući u vidu da imamo tako hrabre ljude i da država stoji iza zdravstvenog sistema, siguran sam da zdravstveni sistem može odgovoriti i na najteže izazove”, rekao je Đerlek.

- Advertisement -
SourcePolitika
- Advertisement -

Srodni članci

1 KOMENTAR

  1. Ja čula da Torlak samo puni flašice vakcinom. S obzirom da mnogo lažu u vezi kovida nebi me čudilo da je istina. Ovi naši doktori baš rešili da Vučić ne dobije izbore ili su sigurni u lažiranje izbora?
    I još nešto: država stala iza zdravstvenih radnika – ali zato nije stala iza gradjana. Gradjani su zamorčići. Potpisuju saglasnost za vakcinu. A nuspojave? One ne postoje po našim lekarima. Što reče Bil Gejts,odgovarajući na pitanje voditeljke, nisu to neke super nus pojave. To što ljudi umiru i ostaju invalidi od vakcina njemu to nije super nus pojava. Šta li jeste?
    Ova tri doktora, Kon, Tiodorović i Šekler sigurna sam, snosiće posledice svog ponašanja. Treniranje strogoće nad narodom nikad ne prodje nekažnjeno.

Ostavite komentar

Najnovije vesti

%d bloggers like this: