15.6 C
Belgrade
petak, 12 avgusta, 2022

ĐED ILIJA PREDVIĐA STRAŠAN KRAJ SNS: Svaki Srbin će juriti svog naprednjaka, osveta će biti krvava!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Deda Ilija iz obližnjeg sela pored Prokuplja, ili kako meštani i posetioci vole da ga zovu Đedo Ile pogodio je da će se pojaviti velika pandemija. Takođe, predvideo je i dolazak Aleksandra Vučića na vlast, uz opasku kako će doći uz poplave a za njim će doći i glad, kuga pa i izdaja, što se sve dešava.

Ali ono što je Đed Ilija predvideo posle izdaje uplašilo je mnoge lokalne moćnike, koji su pokušali da mu daju novac da više ne prorokuje i ne priča šta će se desiti. Ipak, za naš sajt je progovorio i ispričao šta mu se priviđa, a ponavljamo, do sada nije pogrešio kada su političke situacdije u pitanju. Kaže da je to dar od Boga, još od vremena komunizma jer je jedini u selu slavio slavu dok su drugi bili drugovi.

–Sve sam ti ispričao dijete moje. Tako će ti biti to, rekao sam ti. Posle velikog zla dolazi još veće zlo, uz poplavu. Posle poplave će biti kuga, a posle kuge će nastupiti izdaja. Posle izdaje…

- Advertisement -

Zastao je Đed Ilija, vidno uznemiren, ne želeći da progovori o tome, ali na nagovor redakcije je ipak istupio.

–Dolaze mi. Dolaze mi ove kabadahije sa lokala, prete mi da ne pričam ovo. Nije meni zbog mene, nego zbog unuka, ali ipak istina je na prvom mestu. Goreće, goreće gradovi zbog izdaje, a svaki će pošten čovjek juriti svog naprednjaka po ulici. Oni će moliti za milost, govoriti kako nikada nisu glasali za Aleksandra Vučića ali biće kasno. Priča se u narodu da su ih prošli put kada su napravili izdaju, ima tome ja mislim i dve stotine godina, radikali nabijali na ražanj. Bojim se da će se sada prvo međusobno poubijat, a da će ih narod samo dokosurit. Ne znam, nemojte me više pitat…

Sa suzama u očima prorokuje Ilije, sa velikim žalom u srcu jer i u njegovoj porodici postoje naprednjaci koji za njega misle da je lud i ne žele da ga slušaju.

- Advertisement -

–Pa kako da ne brinem, ne vide sopstvenu propast. Laže ih đavola naprava televizija, laže ih, ali oni ne mare. Osladile im se pare. Progutaće oni sve te pare na usta, kad ti Đed Ilija kaže. Videćeš. Gutaće pare dok se ne udave, proklete im bile.

Ipak, njegovo proroštvo nedavno je potvrdio i stručnjak Cvijetin Milivojević, jedan od najpriznatijih političkih analitičara u zemlji.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

6 KOMENTARA

Ostavite komentar

Najnovije vesti