1.6 C
Belgrade
utorak, 30 novembra, 2021

DIŽU FRKU: Vučić će biti otrovan!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

On će biti otrovan – rekao je jutros Vojislav Šešelj. Ne, zamislite, nije to najavio Dragan Đilas, već Aleksandar Vučić. Lider SRS rešio je da odmeni glavne dušebrižnike koji se brinu o zdravlju i bezbednosti predsednika Srbije, te je danas upozorio javnost da Vučiću preti opasnost da bude otrovan!

Da je zdravlje predsednika jedno od velikih pitanja, naročito kada se radi o najavi atentata i napada na njega već je poznato, a sada je brigu o njegovom životu preuzeo njegov politički otac Vojislav Šešelj.

Dakle, neko je najavio trovanje predsednika, a da to nije uradio Dragan Đilas, koji ima i vojsku sa puškama i bajonetima, inače je vođa kriminalističkih grupa, kako su ga juče optužili SNS-ovci u Skupštini. Već je to najavio Vojislav Šešelj.

- Advertisement -

Lider SRS je preuzeo ulogu stručnjaka a bezbednost i upozorio da je Vučiću ugrožen život i da mu preti trovanje. Zbog ove opasnosti bi Vučić, prema njegovom stručnom mišljenju, trebalo da na sastanke u inostranstvu šalje svoje izaslanike.

Pučevi, atentati i ugrožavanje bezbednosti predsednika već je poznata retorika u prorežimskim medijima, ali mora se priznati da je Šešelj sa ovom izjavom nadmašio i najveće branitelje predsednikovog života.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti