Divlja deponija okupirala vojvođansko selo (VIDEO)

Obavezno pročitajte

Divlje deponije širom Srbije postale su nažalost nešto sasvim uobičajeno. Situacija nije ništa bolja ni u Vojvodini, tačnije u selu Laćarak u opštini Sremska Mitrovica.

Divlja deponija na kraju Železničke ulice je u sve jezivijem stanju. Portal Laćaračke vesti objavio je video snimak divlje deponije u selu koja se dugačka nekoliko stotina metara. Na deponiju se donosi razno smeće, od kokošijeg perja, pa sve do sve do obuće i odeće.

FOTO: Laćaračke vestiFOTO: Laćaračke vesti

Smeće bacaju privatne firme, ali i pojedini meštani, te je ovaj deo jednog od najvećih vojvođanskih sela u kome živi više od 10.000 stanovnika pretvoren u ruglo. Deponija se nalazi 1,5 kilometar od centra sela i na samo nekoliko stotina metara od reke Save, samo je nasip deli.

Postavlja se pitanje šta rade nadležni i zašto su dozvolili da se deponija proširi do ovih razmera?

Iz portala Laćaračke vesti tvrde da su divlju deponiju prijavili, izlazila je inspekcija, utvrdila stanje još pre godinu dana i ništa nije rešeno. Inspekcija je utvrdila, kako stoji u njihovom izveštaju, da se na deponiji nalazi oko 30.000 kvadratnih metara deponovanog materijala.

FOTO: PrintscreenFOTO: Printscreen

Stanje je sada još gore sa bar nekoliko hiljada kubika smeća više.

Ostavite komentar

Najnovije objave

DRAGIŠIĆ SE PRAVDAO VOLOHONSKOM

Zoran Dragišić zv. Sijalica, profesor Fakulteta bezbednosti, u toku današnjeg dana kontaktirao je Vladimira Volohonskog, agenta GRU i lažnog...

Još priča na sličnu temu