Direktori škola na Novom Beogradu dobili instrukcije za miting SNS

Obavezno pročitajte

Savet za obrazovanje Opštinskog odbora Novi Beograd SNS pozvao je danas direktore svih osnovnih i srednjih škola iz te opštine da na miting 26. maja povedu po pet ljudi.

Kako N1 saznaje, danas je u 13 časova u KC Studentski grad, održan sastanak ovog Saveta, kojem su prisustvovali i direktori svih osnovnih i srednjih škola na Novom Beogradu, a na kojima su im upućeni zahtevi u vezi sa mitingom 26. maja.

- Advertisement -

Naš izvor, koji je prisustvovao sastanku, navodi da je predsednik tog Saveta Nemanja Đukić predsedavao istim i da je od direktora osnovnih i srednjih škola tražio da na miting SNS povedu po pet ljudi.

„Savet je isključivo partijski, koji služi za vršenje pritisaka na direktore škola. Ne samo kada je u pitanju ovaj miting, već svakodnevno. Ovoga puta, traženo im je da povedu po pet ljudi, a svi koji su bili prisutni danas, upisani su na spisak“, kaže naš izvor.

Podsetimo, veliki miting Srpske napredne stranke, zakazan je za sledeći petak, 26. maja, a ovo je samo jedan od pritisaka na zaposlene u javnom sektoru, s obzirom na to da su se i našoj redakciji, ali i brojnim nevladinim organizacijama, strankama i advokatima, javili građani, koji su tražili zaštitu od ucena i odmazde.

SourceN1

Ostavite komentar

Najnovije objave

ALEKSANDAR VUČIĆ: Besmislen i glup skup u Južnoj Mitrovici, ne razumem zašto to rade

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da mu nije jasno zašto je organizovan skup u Južnoj Mitrovici, na koji...

Još priča na sličnu temu