Direktor Telekoma nasrnuo na Mariniku i novinare!

Obavezno pročitajte

Telekom i sprečena konferencija

Direktor “Telekoma“ zadužen za ljudske resurse Draško Marković sprečio je konferenciju Marinike Tepić ispred Telekom Srbije. Inače, reč je o bivšem radikalu, poslaniku u prvom sazivu posle uvođenja višestranačja. Poznat je po tome da je Radomana Božovića polivao vodom i čupao mikrofon. To je prvi incident u modernoj skupštini Srbije.


- Advertisement -

Radio je u Privrednoj komori Beograda i blizak je prijatelj Aleksandra Vučića. oteo je mikrofon i onemogućio nastavak konferencije za novinare Marinike Tepić, potpredsednice Stranke slobode i pravde, ispred sedišta te kompanije.

Naime, Tepić je danas držala “drugi deo” konferencije posvećene informacijama o malverzacijama, kada je, pred kraj konferencije, iz zgrade izašao jedan od zaposlenih, koji je “oteo” mikrofon potpredsednici SSP i onemogućio je da nastavi konferenciju.

Muškarac je Mariniki Tepić uputio komentare prema kojima “radi za Đilaka i Šolaka”, da “upada u televiziju sa Boškićem” i slično. Konferencija je potom završena.

Tepić je prethodno upitala:

“Kojim tačno pravnim licima je plaćeno 239 miliona naših para, koje se u “Telekomovim” izveštajima navode za produckiju medijskog sadržaja, ako već znamo za aferu “Kopernikus”. Kome je dao naš “Telekom” novac da bi onda rođeni brat vlasnika “Kopernikusa” kupio poslednje dve televizije koje nisu bile pod šapom partije – B92 i Prva”, rekla je Tepić.

Ostavite komentar

Najnovije objave

NENAD ČANAK NEZADOVOLjAN APANAŽOM KOJU JE DOBIO OD MILA ĐUKANOVIĆA

Nenad Čanak, denucirani agent RDB koji je u Miloševićevo vreme vođen kao operativna veza „Kobra“, trenutno je u izbornom...

Još priča na sličnu temu