27.8 C
Belgrade
četvrtak, 16 septembra, 2021

ĐILASOVI BOTOVI TOVARE DEBILE SA PINKA: Pozdrav za Dragana, uradio je mnogo za Beograd! (VIDEO)

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Nije tajna da na nacionalnoj frekvenciji ne postoji glas opozicije. Opozicioni političari (bar oni pravi) gotovo nikad ne mogu da iznesu svoje mišljenje i politiku na televizijama sa nacionalnom frekvencijom, naročito na ružičastoj televiziji Željka Mitrovića, rezervisanoj samo za funkcionere vlasti i podobne opozicionare. Ali zato su tu obični građani da s vremena na vreme „ubace“ neku tzv. opozicionu misao u etar. Ovaj put je Đilas bio u igri.

Za najnoviji proboj medijskog mraka zaslužan je izvesni Milan, koji je strpljivo čekao uključenje u jednu od emisija vezanu sa rijaliti, kako bi izneo podršku opozicionom političaru.

– Ja bih samo hteo da pozdravim gospodina Dragana Đilasa i da mu se zahvalim na svemu što je uradio za grad Beograd – rekao je Milan, ne želeći da komentariše ništa u vezi sa rijaliti programom..

- Advertisement -

Voditeljka je ostala u šoku, ali se profesionalno ponela, a verovatno u šoku je bio i vlasnik Pinka koji se ježi na pomen imena predsednika Stranke slobode i pravde.

Koliko god vlast pokušavala da cenzuriše opozicionu javnost, nađe se uvek način da se čuje drugo mišljenje, pa makar to bilo i „upadima“ u emisiju.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti