ĐILAS ODGOVORIO VUČIĆU: “On jedino zna da laže“

Obavezno pročitajte

Niko iz opozicije se već mesec dana ne bavi politikom, dajemo predloge mera za koje verujemo da su dobre i korisne, rekao je predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas za Nova.rs. kao reakciju na izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića da opozicija ništa ne radi osim što kritikuje njega i vladu i pozivu da doniraju nešto državi.

“Ovakve izjave može da daje samo neko ko je mentalno oboleo. Izjava da bi u slučaju da penzioneri šetaju sat vremena dnevno, imali više mrtvih u Srbiji nego što ih ima u celom svetu, pokazuje da Aleksandar Vučić više nema poslovnu sposobnost i da nije u stanju da izgovara logičke celine”, poručuje Đilas.

- Advertisement -

On dodaje da penzioneri slobodno šetaju u svim zemljama sveta, osim u onima u kojima je izlazak na ulicu zabranjen svim građanima.

“I nisu svi umrli kako to tvdi predsednik Srbije. Naprotiv, to im jača imunutet i olakšava da psihički izdrže sve izazove. Neistinu da su neki iz opozicije ukrali stotine miliona evra najveći lažov koji je hodao zemljom Srbijom u njenoj istoriji ponavlja već više decenija. Za osam godina nije uhapsio, osudio niti podigao optužnicu ni protiv koga, što jasno pokazuje da Aleksandar Vučić radi jedino što zna da radi. Laže”, navodi Đilas.

Đilas: Vučić će uskoro odgovarati za sve

Prema njegovim rečima, za sve zlo koje je naneo građanima Srbije, Aleksandar Vučić će, kako Đilas kaže, u skorijoj budućnosti odgovarati pred nadležnim institucijama države Srbije.

Alt="Đilas"

Vučić je na današnjoj konferenciji za novinare u Nišu, između ostalog izjavio da opozicija ništa ne radi osim što kritikuje njega i vladu.

“Najbolje je da ne postojim, jer šta god da uradim oni će nešto da kažu. Kada ih ne pominjente, krivi ste. Oni nište drugo ne rade po ceo dan, osim što napadaju vladu i mene, osim izliva mržnje”, rekao je Vučić odgovarajući na pitanja novinara.

Nova: Umesto da se zahvali građanima Vučić napada opoziciju

Iz Nove stranke saopštili su da umesto da se zbog zahvali građanima Srbije jer je od njihovog novca nabavio opremu, Vučić je napao opozicione političare, “besramno ih prozivajući da oni nisu ništa donirali za borbu tokom pandemije”.

“Ovom porukom Vučić sve opozicionare pozvao da se njemu i Srpskoj naprednoj stranci pridruže u kriminalu i nepoštovanju zakona, jer je upravo Zakon o finansiranju političkih aktivnosti taj koji političkim strankama zabranjuje humanitarne aktivnosti”, naveli su iz Nove.

1 COMMENT

Ostavite komentar

Najnovije objave

PJONGJANG: Svako mešanje u naše operacije sa izviđačkim satelitima je objava rata

PJONGJANG – Severna Koreja je danas saopštila da će svako mešanje u svoje operacije sa izviđačkim satelitima smatrati objavom rata...

Još priča na sličnu temu