DETALJI POSETE LUKAŠENKA MOSKVI: O najvažnijim temama razgovarano u Putinovom stanu u Kremlju

Obavezno pročitajte

Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko razgovarao je sa ruskim kolegom Vladimirom Putinom u stanu ruskog lidera u Kremlju, prenosi telegram kanal Pul Prvog, blizak pres-službi šefa beloruske države.

Lukašenko je boravio u radnoj poseti Rusiji 5-6. aprila. Konkretno, predsednici Belorusije i Rusije sastali su se u Kremlju 5. aprila, a sutradan su učestvovali na sastanku Vrhovnog državnog saveta Savezne države.

- Advertisement -

„Posle razgovora i radne večere u Kremlju, lideri su razgovarali nekoliko sati u (Putinovom) stanu u Kremlju. Tamo se, naravno, govorilo na najzatvorenije teme“, navodi se u saopštenju.

Ranije je pres-sekretar predsednika Ruske Federacije Dmitrij Peskov, u televiziji Rusija 24, rekao da je Putin pozvao beloruskog predsednika u svoj stan u Kremlju. Nekoliko dana ranije, u istom tom stanu Putin je primio i predsedniak Kine Si Đinpinga, gde su razgovarali, „sedeći pored kamina i pijući čaj“.

SourceSputnik

Ostavite komentar

Najnovije objave

IRENA VUJOVIĆ POSLALA PORUKU: Ološ hoće da vlada sa ološem!

Član predsedništva Srpske napredne stranke i ministarka zaštite životne sredine Irena Vujović pružila je podršku predsedniku Aleksandru Vučiću, koji...

Još priča na sličnu temu