6.8 C
Belgrade
ponedeljak, 29 novembra, 2021

DEMOSTRANTI POJURILI ANU BRNABIĆ: Pobegla u Skupštinu! Da li sad vidiš koliko te narod voli?

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Na protestu ispred Narodne skupštine veliki broj građana tražio je povlačenje Zakona o izmenama i dopunama Zakona o eksproprijaciji. U jednom trenutku pojavila se i premijerka Ana Brnabić, a dok je ulazila u Skupštinu, građani su je žestoko izviždali a neznatni broj ju je i pojurio, čisto da iskažu svoje emocije prema njoj i šta bi joj se dogodilo da nema obezbeđenja.

Beograđani su još jednom pokazali šta misle o fikus premijerki koja nikada ne bi došla na tako visoku državnu poziciju da nije Aleksandra Vučića. Svojom ohološću i bezobrazlukom Brnabić je već dugo jedna od najomraženijih osoba na političkoj sceni, a gotovo da nema osobe u Srbiji koja može da objasni čime je to zaslužila da bude na čelu Vlade Srbije.

S obzirom na to da jedino što ume jeste da napada političke protivnike i da se divi šefu, jasno je da su to bile preporuke za tako visoku državnu funkciju. Mada, u poslednje vreme premijerki čak ni ono u čemu je jedino dobra, a to je vređanje, ne ide od ruke, pa neretko joj mozak zablokira ne nekoliko sekundi.

- Advertisement -

Sve u svemu, kada ova vlast ode u prošlost, Ana Brnabić je u istoriji ostati zapisana kao najnebitniji premijer, ali i kao najomraženiji.

Građani su joj rekli šta misle, ali teško da će je to potresti, jer za sramotu odavno ne zna…

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti