Delije prozvale SNS! (FOTO)

Obavezno pročitajte

Srpska napredna stranka je ovog petka održala miting ispred Narodne skupštine, gde su se našli i građani koji su dovoženi iz svih krajeva Srbije. Istog dana došlo je do sukoba na severu Kosova, i to između građana i kosovske policije, što je razljutilo Delije, koje su tom prilikom grafitom napale vlast.

Grafit navijača Crvene zvezde FOTO: Privatna arhivaGrafit navijača Crvene zvezde FOTO: Privatna arhiva

- Advertisement -

Naime, navijači Crvene zvezde su ovog petka jasno izrekli stav, pa je na jednom zidu osvanula poruka:

– Dok u Beograd na miting svako mora doći, na Kosovu nam maltretiraju narod. Pa, dokle će to moći?! – navele su Delije uz poruku „Nema predaje“.

Da podsetimo, ovog petka je došlo do sukoba u opštinama na severu Kosova, i to u Zvečanu, Zubinom Potoku, Leposaviću, kada je povređeno deset osoba.

Istog dana, Srpska napredna stranka je organizovala miting u centru Beograda, ogroman broj autobusa je dovezao ljude iz svih krajeva Srbije, a na kraju se, prema procenama, ispred Narodne skupštine našlo između 45 i 50 hiljada ljudi, što je manje od broja građana koji su prošlog petka prošetali u okviru skupa „Srbija protiv nasilja“.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Đukanović upoznao Vučića na stadionu: On i njegov brat su se žestoko tukli sa grupom navijača

Vladimir Đukanović, poslanik iz redova vladajuće Srpske napredne stranke, otkrio je na koji način se upoznao sa predsednikom države...

Još priča na sličnu temu