„Dejana Zlatanovića žele da drže u zatvoru sve dok ne implementiraju dogovor iz Ohrida!“ (VIDEO)

Obavezno pročitajte

Predrag Zlatanović, brat uhapšenog novinara Dejana Zlatanovića, strahuje da bi njegov brat mogao da ostane u zatvoru i do šest meseci dok režim ne sprovede dogovor iz Ohrida koji po njemu predstavlja priznanje nezavisnosti tzv. Kosova.

On je u intervjuu za Pravdu i Helm Kast objasnio da su u optužnici Dejanu Zlatanoviću stavljene reči koje je izrekao na skupu 15. februara, kao i u prenosu na Jutjub kanalu Srbin.infa 12. februara, a da nema nikakvih drugih radnji, oružja i zavera o kojima su pisali Informer i drugi režimski mediji nakon hapšenja. Zlatanović, kao i Damjan Knežević koji je uhapšen istog dana, su uhapšeni isključivo zbog izjava datih na temu izdaje Kosova i Metohije.

- Advertisement -

Predrag Zlatanović kaže da suđenje dvojici uhapšenih počinje 20. aprila i smatra da je hapšenje njegovog brata u javnosti pripremano duži niz godina.

On smatra da je režim uhapsio Dejana Zlatanovića kako u danima izdaje ne bi mogao da kzveštava sa ulice i da na svom Jutjub kanalu ugosti relevantne goste koji bi narodu objasnili šta je Vučić uradio. On najavljuje da će sledeće nedelje biti pokrenuta nova akcija za puštanje na slobodu Dejana Zlatanovića, ali i za prestanak progona svih novinara u Srbiji.

SourcePravda

Ostavite komentar

Najnovije objave

Gašić doneo naredbu o produženju roka za predaju nelegalnog oružja

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić doneo je naredbu o produženju roka za predaju nelegalnog oružja. Kako je navedeno u „Službenom...

Još priča na sličnu temu