DEJAN ŽUJOVIĆ: Vučić i Krizni štab mnogo se*u, istina o zdravstvu! (VIDEO)

Obavezno pročitajte

Gost Slavija info tv bio je doktor Dejan Žujović, načelnik dnevne bolnice gradskog zavoda za plućne bolesti. Doktor Žujović detaljno je objasnio čemu služe maske i kako razlikovati efikasnu od one koja nikakvu svrhu nema. Razočaran je stanjem u zdravstvenom sistemu i smatra da mi nismo spremno dočekali virus. Skandalozno je to što smo kasno dobili zaštitnu opremu, a njemu je stradalo desno plućno krilo iz toga razloga.

Ne veruje da će uspeti da preživi ukoliko mu se desi da se ponovo zarazi. Sebi nikada ne bi dozvolio ono što su pojedini dozvolili a to je da ih Aleksandar Vučić čovek koji mnogo sere uči poslu. Prosto na to ne bi pristao ni po koju cenu. Za njega je dodao da je to jadan i tužan zlostavljani dečak. Doktor ne priznaje alternativnu metodu lečenja koju sprovodi Željko Mitrović i dodaje da je ozoniranje na Pinku prekinuto kad se veliki broj ljudi zarazio. Ali dodaje da se kod Željka Mitrovića vidi da je ozoniran.

- Advertisement -

Takozvani krizni štab je po rečima doktora jako tužna grupacija tužnija i od Vlade Srbije. Drugima daju saveta a oni se nijednog od tih saveta ne pridržavaju a slike sa Zlatibora to najbolje pokazuju. Dok se doktori bore za život pacijenata i svoj lični oni biraju hranu i smeštaj a najviše je ogorčen na dr Kona i nafrakanu. D

nevno samo on primi 20 zaraženih pacijenata i smatra da je ovo cunami a u javnosti se predstavlja kao neki talas ili pik. Doktor je podelio dosta saveta građanima između ostalih da temperatu do 38 stepeni ne treba obarati jer tad sam organizam ubija virus. Žujović je za virus rekao da je na steroidima i naveo njegov primer kako je za samo par sati ostao bez plućnog krila iako se zravo hrani i redovno trenira.

Loša ishrana i mnogo stresa dodatno pojačavaju dejstvo virusa a za to krivi sistem. Glupost je to što priča nafrakana da virus slabi i nju niko više i ne može da sluša. Lečenje pacijenata košta između 5000 i 8000e a to naš sistem ne može da izdrži.

Predsedniku Vučiću doktor je poručio da prestane da sere a SZO da ga zove po savete kad se već u sve razume. Nama je veliki problem i ekološka svest građana koja je na jako niskom nivou i to nas dodatno košta. Nažalost veliki broj pacijenata završava na pulmologiji iz tih razloga. Preporučujem svima ovu emisiju.

Ostavite komentar

Najnovije objave

EULEKS: Nismo bili sprečeni da prisustvujemo ili posmatramo operaciju u Banjskoj

Misija Euleks na Kosovu je saopštila da ni na koji način nije bila sprečena da prisustvuje ili posmatra operacije...

Još priča na sličnu temu