10.4 C
Belgrade
sreda, 27 oktobra, 2021

DEJAN LUČIĆ: Stotinu staraca vlada ovim svetom – Ništa nije kao što izgleda

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Dejan Lučić u novoj emisiji

U Jajincima kraj Beograda je streljano 82.000 Srba i ne zna se koliko hiljada Jevreja. Srbija plaća skoro milion evra godišnje odštetu za genocid koji su izvršili Nemci i Hrvati. Hrvati za taj zločin ne plaćaju ništa.

Albanci na Kosovu su pobili hiljade Jevreja a Jevreji danas uče da su ih Srbi ubijali.

Škole su fenomenalan sistem za zaglupljivanje ljudi. Mi učimo u školi da je nafta nastala od mrtvih dinosaurusa, učimo u školi da smo se u 7. veku doselili na Balkan, učimo da smo pismenost dobili od Ćirila i Metodija a Sloveni su živeli po celoj Evropi. Kako su to Ćirilo i Metodije učinili, možda preko Jutjuba i interneta?

- Advertisement -

Mi smo oduvek pismeni, ovde je Vinča bila, bila je pismenost, naša azbuka… objašnjva Lučić.

Bio sam kod Semira Osmanagića, on je sa bosanskim piramidama napravio svetsko čudo. On je dokazao da su lavirinti u bosanskim piramidama 30.000 godina stari.

Lavirinti su napravljeni od betona i taj beton je bolji od današnjeg. Betonske ploče su teške po 8-10 tona i očigledno su napravljene od strane nepoznate civilizacije.

- Advertisement -

Svi sukobi na planeti su režirani od strane grupe od stotinak staraca koji izmišljaju viruse, koji manipulišu sa političarima i obaveštajnim službama. Manipulišu novcem i štampaju ga bez pokrića.

Najbolji recept je da kineska obaveštajna služba smakne ove režisere.

Ostatak izlaganja Dejana Lučića pogledajte u video prilogu.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti