DEJAN LUČIĆ: Amerika i Kina će zaratiti do… (VIDEO)

Obavezno pročitajte

Dejan Lučić, pisac i novinar, je samom na početku svog gostovanja na Jutjub janalu „X33“ istakao da je potpuno jasno da će Kina i Amerika ući u rat do 2030 godine.

Sa malom zadrškom dodao je da velika mogučnost postoji i da rat započne do 2025. godine ukoliko NATO bude ubedljivo izgubio rat protiv Rusije, jer će pod hitno „morati da se vadi“.

- Advertisement -

Lučić je takođe dodao da postoji velika mogućnost da Tramp ne bude predsednik jer mu je za petama takođe republikanac Ron De Santis, guverner Floride.

„Ali bez obzira ko bude postao novi predsednik SAD, Amerika će morati da pokrene rat protiv Kine jer je to jedini način da ostane u životu“, tvrdi Lučić

Gost se potom osvrnuo na izdaju Kosova i Metohije od strane „Vučića i njegovog kriminalnog kartela“ i nazvao ga korisnim idiotom zapada, koji je isključivo doveden na vlast zbog jedne stvari a to je potpuna predaja Kosova i Metohije uz međusobno priznanje.

Sve ovo i još mnogo više, pogledajte u najnovijem intervjuu Dejana Lučića na jutjub kanalu „X33“.

SourcePravda

Ostavite komentar

Najnovije objave

NENAD ČANAK NEZADOVOLjAN APANAŽOM KOJU JE DOBIO OD MILA ĐUKANOVIĆA

Nenad Čanak, denucirani agent RDB koji je u Miloševićevo vreme vođen kao operativna veza „Kobra“, trenutno je u izbornom...

Još priča na sličnu temu