DEJAN BERIĆ: Iza ovoga stoje Britanci, Rusi se spremaju za … (VIDEO)

Obavezno pročitajte

Dejan Berić, nekadašnji snajperista u armiji DNR, danas novinar u Moksvi govorio je u emisiji „Tema“ o situaciji u Rusiji nakon izbijanja pandemije, situaciji u Donbasu, odnosima Rusije i Srbije i teorijama ko stoji ove svetske krize. On sumnja da iza virusa stoji Velika Britanija za koju kaže da stoji iza brojnog zla koje se dešavaju u svetu.

Berić objašnjava da su SAD samo britanski satelit i tvrdi da nije slučajno da se Bregzit dogodio pre ove pandemije.

- Advertisement -

Berić: to je skandal, rusku pomoć dočekala Ana Brnabić

On smatra da je veliki skandal da je rusku pomoć u Srbiji sačekala lezbejka i premijer Ana Brnabić znajući odnos Rusije prema LGBT idologiji.

On je objasnio da je Putin neradne dane proširio na ceo april zbog pandemije ali da se za razliku od Srbije ne širi panika. Rusija je takođe uvela brojne mere, razmatra se zabrana izlaska starijim od 65, ali za sada nije zabranjeno kretanje, nema policijskog časa niti policija hapsi ljude koji izađu na ulice.

Govoreći o ruskoj ekonomiji, Berić kaže da se Rusi uvek spremaju za najgori mogući scenario, da eksperti već rade na planovima kako da njihova ekonomija izdrži trenutnu svetsku krizu.

alt="Berić"
Foto: Dejan B. u Donbasu

Berić je ispričao da Ukrajinci i dalje artiljerijom gađaju položaje DNR, najčešće civilne ciljeve, a da se sa njim vodi i žestok informativni rat.

SourcePravda

Ostavite komentar

Najnovije objave

U Srbiji prosečna radna nedelja duža nego u EU: Evo ko radi najviše, a ko najmanje u Evropi

Radnici u Srbiji su tokom prošle godine u proseku radili 43,3 sata sedmično, što je za skoro šest sati...

Još priča na sličnu temu