22.6 C
Belgrade
ponedeljak, 16 maja, 2022

DEDA BAČENE BEBE: Odričem se cele porodice!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Rajko Prijović, otac Milje Prijović (23) čija je tek rođena beba poronađena sinoć u kontejneru u obrenovačkom naselju Rojkovac u Ulici kralja Milana kazao je za portal Nova.rs da je šokiran najpre saznanjem da mu se ćerka uopšte porodila, a kamoli da mu je unuče završilo u smeću. On kaže da nije znao da je Milja u drugom stanju, kao i da je za sve saznao kada je po povratku s posla zatekao krvav stan, nakon čega mu je i policija pozvonila na vrata.

“Vratio sam se posla iz obrenovačke toplane oko 16 sati, ali nisam odmah ušao u stan već sam ostao ispred sa komšijama. Ubrzo me je pozvala komšinica i rekla da se Milja onesvestila i da je došla Hitna pomoć i odvezla je sa mojom suprugom Brankom. Nisam znao šta se tačno desilo pa sam se uputio u stan. Kada sam ušao imao sam šta i da vidim”, kazao je reporterima Nova.rs Rajko Prijović.

- Advertisement -

On dodaje da je prizor u stanu bo krajnje uznemirujuć.

Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs , Deka bačene bebe

“Celo kupatilo je bilo krvavo, kao i dnevna soba. Ništa mi nije bilo jasno, niti mi je na kraj pameti bilo da se neko u kući porađao. Počeo sam da čistim, ali mi je tada zazvonio telefon. Kolega me je pozvao i rekao da se Milja porodila. Ostao sam bez teksta. Kada sam se malo pripbrao, pokupio sam đubre iz kuće i sišao ispred zgrade da ga bacim. Po povratku neko je pozvonio na vrata”, kaže naš sagovornik.

Kada je otvorio ugledao je policiju.

- Advertisement -

“Upatili su me da li sam ja bacio kesu s đubretom iz kuće, u kom je bila tek rođena beba. Zaprepastio sam se i rekao da nemam pojma o čemu pričaju. Tada su mi rekli da je moje unuče bačeno u kontejner, kao i da je srećom živo. Ubrzo se okupio komšiluk, video sam policajce u onim specijalnim odelima kako pretarujaju po đubretu”, kaže Prijović i dodaje:

beb,
Rajko Prijović, Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

“Očajan sam i ogorčen. Kako je mogla tako nešto da uradi? Da ima gram ljudskosti to se ne bi desilo. Pa životninje se ne bacaju u đubre, a kamoli dete. Ne znam još uvek ko je to uradio, ali nameravam svih po redu da se odreknem. I ćerki, i žene, i tog što je napravio dete…”

Otac porodlje koja se još uvek nalazi u GAK Višegradska kazao je da nije znao da mu je ćerka trudna, ali da je ipak sumnjao.

“Naglo se ugojila. Pitao sam je više puta da li je možda trudna, ali je ona to negirala. Jela je neprekidno slatkiše, pa je tvrdila da se goji od šećera. Ona već ima jedno dete iz prethodne veze. Živela je kratko s tim muškarcem, ali se ubrzo vratila kod nas sa sve detetom. Žena i ja smo je izdržavali. Ako joj je on ponovo napravio dete, s njim ću se posebno obračunati”, poručuje očajni otac.

Podsetimno, u Ulici kralja Milutina u obrenovačkom naselju Rojkovac sinoć oko 20 časova je u jednom od kontejnera pronađeno živo novorođenče. Dete je pronašao vozač saniteta Hitne pomoći Dušan Marjanović, nedugo pošto je u GAK Višegradska prevezao pacijentkinju (23) zbog ginekoloških tegoba.

- Advertisement -
SourceNova RS
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti