0 C
Belgrade
četvrtak, 26 novembra, 2020

DECU VAM NE DAMO: Ne želimo decu bez osmeha u školama

NAJČITANIJE

UZNEMIRUJUĆE: Delili drogu osnovcima, roditelji dece ih tukli bejzbol palicama (VIDEO +18 )

U ruskom gradu Barnaul grupa dilera podelila je grupi osnovaca nižih razreda narkotike, uglavnom ekstazi i spid u vidu bombona i žvaka.Povod za ovakav...

“PUTIN OSLOBODIO LAVOVE I TIGROVE“ Na sve spremni da spreče kršenje izolacije?

Jutros na društvenim mrežama "eksplodirala" je vest kako su "ruske vlasti na nalog predsednika Vladimira Putina, oslobodile na stotine lavova, kako bi ljude zadržali...

OGLASILA SE I KUBA: Imamo lek. Spremni smo da snabdevamo i ostatak sveta

Kuba tvrdi da ima dovoljno rezervi antivirusnog leka koji se koristi za lečenje korona virusa da pokrije potražnju kod kuće, kao i potrebe drugih zemalja.Eduardo Martinez, predsednik...

EKSKLUZIVA: Ovo je novi sastav Vlade Republike Srbije

Iz dobro obaveštenih izvora iz Nemanjine ulice, ovako će izgledati novi sastav Vlade Srbije:Ana Brnabić, premijer i predsednik VladeIvica Dačić, ministar spoljnih poslovaBratislav Gašić,...

Decu vam ne damo – protest u organizaciji nezadovoljnih roditelja i pokreta „Živim za Srbiju“

DECU VAM NE DAMO: Ne želimo decu bez osmeha u školama 1
Sa protesta „Decu vam ne damo“ ispred zgrade ministarstva u Nemanjinoj 22 Beograd
Alt="Decu vam ne damo"
Dr Jovana Stojković na protestu Decu vam ne damo

Decu vam ne damo – Preko hiljadu ljudi okupilo se u ponedeljak ispred Instituta za javno zdravlje Batut, zabrinuto zbog najave bivšeg ministra prosvete da će se prilikom utvrđivanja “sumnjivog” učenika na Кovid 19, obaveštavati zavodi za javno zdravlje, pa tek onda roditelji. Okupljenima su se obratile dr Jovana Stojković i advokat Milina Dorić, a zatim je zahtev za informacijama od javnog značaja predat na pisarnici instituta.

DECU VAM NE DAMO: Ne želimo decu bez osmeha u školama 2
Profesor nevenka Miličić na protestu Decu vam ne damo
- Advertisement -

Кolona je krenula ka ministarstvima u Nemanjinoj, a ispred ambasade Belorusije predato je pismo podrške predsedniku Aleksandru Lukašenku i priznanje za njegovo državničko postupanje u globalističkoj operaciji Кovid 19.

Ispred Ministarstva zdravlja i prosvete, govorile su dr Jovana Stojković i profesor socijologije i Ustava Nevenka Milinčić, a organizatori su zahtevali prijem u nekom od ministarstava, što je odbijeno, kao i zahtev da se neko iz istih obrati skupu.

Institut Batut ima 15 dana zakonski rok za odgovor. Vreme i mesto sledećeg protesta zavisiće od razvoja situacije na terenu i ponašanja nadležnih institucija, a javnost će biti blagovremeno obaveštena.

Zabrinuta majka prvaka iz Beograda u izjavi za portal naša Borba kaže:

- Advertisement -

„Danas sam ovde kao roditelj, moje dete umesto da ide sa osmehom u školu i da doživi školu kao jedno prijatno mesto ide sa maskom u školu, dok sa druge strane otvaraju zadruge, svetski političari prave skupove NIKO NE NOSI MASKU.

Virus ne postoji, postoji „Korona“ projekat, menjanje svesti građana i sada su udarili na decu, kao što su u početku udarili na penzionere, kad su ih terali da ustaju u 4 ujutru, sada se iživljavaju nad našom decom.

Roditelji sa druge strane ćute, plaše se da se pobune a škola i školski sistem su saučesnici u tom zlu, jer su prosvetari pristali na to da bi zaštitili svoje pozicije, a sve na uštrb interesa deteta.

Majka iz Beograda – protest Decu vam ne damo

Ja dete dovodim u školu tako što ga ostavim na kapiju, onda ga oni sprovode u jedan logor, jedan tor, koji je ograđen sa rešetkama i mene dete gleda kroz rešetke, a cilj je da se dete navikne da se psihološki razdvaja od roditelja a ja nemam pristup svome detetu jer je meni zaranjen ulazak u školu. Deca nemaju veliki odmor, ne smeju da pričaju, da se druže, ne smeju da nose užinu …. potpuno uništavanje obrazovnog sistema.

Snažna poruka: Decu vam ne damo!

- Advertisement -

Krizni štab na čelu sa ministrom Šarčevićem oduzima detinjstvo od mog deteta, ja sam svoje dete rodila a ne oni i ovde sam zato da bi podržala skup i da im pošaljemo poruku: Decu vam ne damo i nadam se da će što više roditelja da se probudi, ustane i da kaže NE ovom genocidu i fašizmu koji se vrši na nedužnim licima!

Dr. Jovana Stojković je ranije poslala snažnu poruku koju možete pročitati OVDE

DA LI ZNAŠ DA…


Pre 2300 godina, mnogo pre islama, Arapi su otkrili da su NATERAVŠI ljude da zatvore svoj NOS i USTA, time razbili njihovu volju i ličnost i izazvali depresiju. Učinili su ih poniznim. Zbog toga su svakoj ženi nametnuli obavezno nošenje tkanine na licu.

Islam ga je zatim pretvorio u SIMBOL ženske potčinjenosti Alahu, vlasniku harema i kralju.

Savremena psihologija objašnjava ovo: BEZ OBRAZA – NE POSTOJIMO kao nezavisna bića. DEČAК se ogleda u ogledalo star dve do tri godine, čak i pre, i otkriva se kao nezavisno stvorenje. MASКA je početak uklanjanja individualnosti.

Onaj ko NE ZNA svoju ISTORIJU, osuđen je na ponavljanje !! Bruno Betelheim, psiholog, bio je zarobljenik koncentracionog logora Dahau 1938-1939. Nakon preseljenja u Sjedinjene Američke Države sistematizovao je svoje iskustvo u naučnim radovima, gde je opisao metode razbijanja psihe zatvorenika. Danas, bilo kakve poruke u duhu „oni koji ne nose maske su ubice drugih ljudi“ podsećaju na Betelheimovu izjavu i na ove metode.

Rečenice – ‘Nosite, kučko, masku ne prema vašem razumevanju opasnosti, već prema zastupanju autoriteta!”- pročitajte klasični princip’ kolektivne odgovornosti ‘”. Betelheim govori kako je odeljenje jednom prilikom naredilo grupi zatvorenika da operu cipele spolja i iznutra vodom i sapunom. Naredba više nije ponovljena. Čizme su postajale vrlo tvrde i žuljale su noge.

Međutim, mnogi zatvorenici nastavili su da peru cipele iznutra svaki dan i rugali su se svima koji to nisu učinili, zbog ‘ne iznenađenja’. Princip grupne odgovornosti je fašistički princip. Кada se vidi grupna odgovornost pojedinca samo kao predstavnika stereotipne grupe, a ne kao izraz sopstvenog mišljenja (u slučaju vakcinacije, uzgred, ovo je takođe sličan metod).

- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti

Farmaceutska kompanija kriva za učešće u krizi koja je odnela na hiljade života

Farmaceutska kompanija „Purdju farma“ priznala je krivicu za učešće u krizi koja je dovela do smrti na hiljade ljudi, suočena sa krivičnim optužbama i...

TRAMP: Govoriću o masovnoj prevari birača pred Senatom Pensilvanije!

Donald Tramp je izjavio da će govoriti pred Senatom države Pensilvanije o masovnoj krađi glasova u toj saveznoj državi.„Govoriću pred Senatom države Pensilvanije, na...

UVOĐENJE DEMOKRATIJE: Izrael se priprema za američki napad na Iran!

Izraelska vojska je nedavno dobila nalog od Vlade da se pripremi za potencijalni napad SAD na Iran, piše portal „Aksios“.Portal piše da je Vlada Izraela...

TRAMPOVA OFANZIVA: Nova tužba u Džordžiji, u Nevadi zakazano ročište (VIDEO)

Tim američkog predsednika Donalda Trampa najavio je novu tužbu za izborne neregularnosti u Džordžiji, dok je u Nevadi zakazano ročište po njihovoj tužbi, preneo...

DNO: Učiteljica koja je pozivala decu na moleban dobila otkaz!

Učiteljica barske Osnovne škole "Jugoslavija" Rada Višnjić, koja je pozivala učenike na moleban u Hram Svetog Jovana Vladimira, dobila je otkaz.To je saopštila direktorka...