DECU VAM NE DAMO: Moje dete su prodali satanistima, COVID 19 VLADA hoće skroz da NAS ZATVORE!

0
329

Uz baklje, doboše, transparente „Stop otimanju dece“, „Vučiću Šiptare“, „Stop K-19 teroru“, zastave Srbije i „Četničke omladine“, lider pokreta Živim za Srbiju Jovana Stojković je izjavila da samo budale i plaćenici mogu tvrditi da veza može biti nekonfliktna.

Brojne muškarce žene optužuju na pravdi boga, zbog čega se mnogi očevi kao lavovi bore sa centrima za socijalni rad, poručila je Jovana Stojković.

Prema njenim rečima, centri za socijalni rad otimaju decu, koja u Srbiji „žive u getu i besmislenom karantinu“.

Prava dece se stalno krše, naročito za vreme sadašnje vlasti. Želimo da sačuvamo zdravlje i prava dece, izjavila je Jovana Stojković, uz tvrdnju da Srbijom ne vlada šef države Aleksandar Vučić, već nevladine organizacije (NVO).

Predsednicu vlade Anu Brnabić nije niko izabrao, već je nametnuta iz organizacije Naled, da bi uvodila digitalizaciju, seksualizaciju, Ministarstvo za rodnu ravnopravnost, rekla je Jovana Stojković.

Ona je izjavila da u Srbiji NVO pišu zakone i „određuju da li ćete detetu stavljati krpu preko nosa ili ne“. Decu ćemo braniti životima. Odbijte od naše dece, rekla je Jovana Stojković.

Učesnici skupa su se uputili ka zgradi Radiotelevizije Srbije, gde su, uz skandiranje „Izlazite napolje“, zatražili od izveštaća te kuće da „izađu među narod i uzmu izjave“ gde je Ana intervjuisala Vladimira Čičarevića, čije dete je bilo žrtva trgovine.

Ostavite komentar