31.9 C
Belgrade
ponedeljak, 26 jula, 2021

DECA PEVAJU, ORI SE AUTOBUS: Veseli se srpski rode! (VIDEO)

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Nisu pili, nisu zurili u telefone, već pevali Mali fudbaleri, poslali su nikad lepšu sliku o našoj deci u Srbiji. Na društvenoj mreži Tviter objavljen je snimak, u kojem se oni voze gradskim autobusom a ono što ih razlikuje od drugih, ne zure u telefone, već pevaju. I to Veseli se srpski rode.

U eri šunda, kiča i primitivizma koji se servira na državnim televizijama gde se propagira agenda da dečaci postanu kriminalci i narkomani, a devojčice kurve ovaj snimak je osvetlao obraz svima nama i pokazao da moralne i etičke vrednosti još uvek postoje u našem narodu, uprkos tome što nas truju sa svih strana, i duhovno ali i kroz vazduh.

Veseli se Srpski rode, Srpski rode do slobode, slavite Boga i duše vaše lepe neka sijaju planetom kao najlepši darovi u večnosti

- Advertisement -

Veseli se srpski rode.

Ogrijalo Sunce sa Kosova polja ravna, Zasijale svetinje iz vremena davna.

Veseli se srpski rode, srpski rode zbog slobode,I zbog slavnih Nemanjića, Obilića, Petrovića, i zbog slavne Gračanice, Studenice, Ravanice.

- Advertisement -

Nek’ se srpski barjak vije od Prizrena do Rumije.

Odjeknula zvona sa starih Dečana, Ovo je zemlja Lazara i Stefana. Veseli se srpski rode….. Ovde su grobovi slavnih predaka.

Što odbraniše svetu vjeru od Turaka.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti