24.4 C
Belgrade
petak, 17 septembra, 2021

DARIJA, ĐE JE BA ZAPELO: Lupila glupost zemljakinja, smeje joj se CELA SRBIJA! (VIDEO)

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Nakon što se ismejete, imajte u vidu da je ovo žena koja odlučuje o našem zdravlju dok mediji traže da se bezpogovorno slušaju Darija i njene instrukcije.

– Ja sam čula jednog mudrog čoveka i prihvatila sam tu definiciju. Rekao je: “Stara osoba je neko ko je stariji od vas” – izjavila je ministarka Darija Kisić.

Ovo njeno životno iskustvo podelila je javno, pred kamerama, novinarima, kolegama… u mikrofon. Da se što bolje čuje definicija. Ovo pomalo liči na Alana Forda ili na činjenicu da je neko umro jer je prestao da diše.

- Advertisement -

Zbog toga sada ljudi na srpskom internetu ne prestaju da komentarišu njen nastup.

– Svaka čast, evo nešto pametnije dugo nisam čuo – ređaju se ironični komentari.

Ova mudrost jednači se sa teorijama – “Hrana na usta ulazi”, “Jutro se poznaje po jutru”, “Kakve su ti misli, takve su ti misli”, “Ko drugom jamu kopa taj drugom jamu kopa”…

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

1 KOMENTAR

  1. Ako pogledamo poreklo vlade, vidimo da to nije naša, SRBIJANSKA vlada, nego dođoška , primitivna, nametnuta i gramziva koja nam je zajahala na leđa.. Jedino je Toma bio zalutao, ali nije se dugo zadržao na funkciji. Vratite se tamo odakle ste pobegli a nas Srbijancie ostavite na miru. Dosta ste nas pljačkali.

Ostavite komentar

Najnovije vesti

%d bloggers like this: