DARIJA, ĐE JE BA ZAPELO: Lupila glupost zemljakinja, smeje joj se CELA SRBIJA! (VIDEO)

Obavezno pročitajte

Nakon što se ismejete, imajte u vidu da je ovo žena koja odlučuje o našem zdravlju dok mediji traže da se bezpogovorno slušaju Darija i njene instrukcije.

– Ja sam čula jednog mudrog čoveka i prihvatila sam tu definiciju. Rekao je: “Stara osoba je neko ko je stariji od vas” – izjavila je ministarka Darija Kisić.

Ovo njeno životno iskustvo podelila je javno, pred kamerama, novinarima, kolegama… u mikrofon. Da se što bolje čuje definicija. Ovo pomalo liči na Alana Forda ili na činjenicu da je neko umro jer je prestao da diše.

Zbog toga sada ljudi na srpskom internetu ne prestaju da komentarišu njen nastup.

– Svaka čast, evo nešto pametnije dugo nisam čuo – ređaju se ironični komentari.

Ova mudrost jednači se sa teorijama – “Hrana na usta ulazi”, “Jutro se poznaje po jutru”, “Kakve su ti misli, takve su ti misli”, “Ko drugom jamu kopa taj drugom jamu kopa”…

1 COMMENT

  1. Ako pogledamo poreklo vlade, vidimo da to nije naša, SRBIJANSKA vlada, nego dođoška , primitivna, nametnuta i gramziva koja nam je zajahala na leđa.. Jedino je Toma bio zalutao, ali nije se dugo zadržao na funkciji. Vratite se tamo odakle ste pobegli a nas Srbijancie ostavite na miru. Dosta ste nas pljačkali.

Ostavite komentar

Najnovije objave

KASNO ZORAN DRAGIŠIĆ U UKRAJINU STIŽE

Profesor Fakulteta bezbednosti i višestruko dokazani oportunista Zoran Dragišić je i u aktuelnom, za našu državu izuzetno teškom političkom...

Još priča na sličnu temu

%d bloggers like this: