0.6 C
Belgrade
sreda, 26 januara, 2022

LUDILO: Velja Nevolja i Danilo bacili Cvijana u Dunav

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Gost Slavija info bio je glavni i odgovorni urednik Magazina Tabloid Milovan Brkić. U emisiji Intervju Brkić je otkrio nove detalje oko nestanka Vladimira Cvijana nekadašnjeg savetnika predsednika Srbije a kasnije člana Glavnog odbora SNS. Cvijan je Brkiću poverio određene informacije o Vučiću prilikom njihovog poslednjeg susreta a Brkić tvrdi da je i Cvijan znao da je Vučić ludak i lopov.

Glava njegova bila je smrskana malo nakon toga tako da ga nisu mogli prepoznati. Prilikom likvidacije Cvijana pored Velje Nevolje bio je i Danilo Vučić tvrdi Brkić. Nažalost on nije jedini koji je na taj način prošao a Brkić dodaje da će se svim silama truditi da kao što su ovo otkrili otkrije i druge žrtve režima. Pored teme Cvijana u emisiji bilo je dosta reči i o drugim krivičnim delima ljudi iz SNS.

Između ostalog i to da je Vučić za glave koje je preikazivao na tv saznao od sina Danila koji je u nekim prilikama bio prisutan zajedno sa Veljom Nevoljom i Markom Miljkovićem. Dok za Dijanu Hrkalović kaže da je ona ta koja je isekla dva minuta snimka a odgovornog za misterioznu smrt svedoka sa naplatne rampe optužio je izvesnog Milička (SNS Rakovica) ovo se sve odnosi na smrt Stanike Gligorijević za koju je odgovoran Zoran Babić.

- Advertisement -

Problem za SNS ali i druge balkanske kartele je i sukob sa Kolumbijom i njihovom mafijom zbog duga za tovare koji su popadali širom sveta. A za Vučića i mnogobrojna saznanja koja je dobio od sina Danila koga je evakusio u Kostariku dok je ćerku Milicu sklonio u Nemačku. Preporučujem svima ovu zanimljivu emisiju.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti