16.1 C
Belgrade
nedelja, 2 oktobra, 2022

DANILO VUČIĆ PITAO CVIJANA PRE UBISTVA: Što si otišao čika Vlado, bilo nam je lepo svima zajedno!?

NAJČITANIJE

- Advertisement -

O smrti Vladimira Cvijana vlast sve snažnije i nemoćnije ćuti, pa tu tišinu pokušavaju zamaskirati novim i sitnim afericama koje su paušalne u odnosu na Cvijanov leš koji je pronađen u Dunavu a o tome se besprizorno ćutalo gotovo tri godine, i to ne samo velika propaganda laži Aleksandra Vučića.

Ćutali su tzv. nezavisni i slobodni mediji, neki jer imaju manjak istraživačkih novinara, drugi zato što su policijski doušnici kao Ćulibrkov poslušnik iz Nedeljnika, koji nije pisao o Cvijanovoj smrti zato što se navodno radi o samoubistvu a oni ne pišu o samoubistvima u svojim novinama, mada ko pomnije prati pomenute novine, ipak će pronaći članke o samoubistvima. Strah je zavladao u kostima i opozicije i vlasti zbog Cvijanovog leša.

Zbog čega?

- Advertisement -

Dobro obavešteni izvor portala Slavija Info govori o tome da je sprega povezana od vlasti do opozicije, preko njihovih finansijera ali ono što je najnezgodnije je to što je u neposrednomn trenutku Cvijanove smrti prisustvovao i Danilo Vučić na splavu koji je posle Vladimirovog besprizornog ubistva potpljen.

Cvijan je prvo namamljen u Crnu Goru, a potom je od strane Belivukovog ganga doveden u Srbiju. Tačnije na Beogradski splav. Krvnički su ga tukli, udarali, nisu marili što je i onako već bio bolestan čovek. Mali Danilo je sve to gledao, a onda je i progovorio.

Čika Vlado, zašto si se posvađao sa mojim tatom, pa bilo nam je lepo kad smo bili svi zajedno? Zašto si otišao Vlado?

- Advertisement -

Cvijan ga je samo pogledao, nije stigao ništa da mu odgovori zato što ga je sledeći udarac ostavio bez sveti. Potom mu je obučena druga jakna, a zatim je ubačen u reku.

A reka i mediji su prekrili sve. Misterija nad ovom smrću i dalje odiše Srbijom kao najgori horor film.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti