20.8 C
Belgrade
četvrtak, 16 septembra, 2021

EKSKLUZIVNO: Nove fotke Danila Vučića, Aleksandar pokušao da ih sakrije, izašle u javnost, DO GRLA U KRIMINALU! (FOTO)

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Dok po savetima marketinših agencija Aleksandar Vučić sa svojim saradnicima na haubi automobila doručkuje salamu i uz svoju medijsku mašineriju plasira priču kako predsednika Srbije bole rane svoga roda i da zajedno s njima proživljava teško vreme solidarišući se da u kratkim pauzima jede najjeftiniju hranu u pauzi dok od Srbije stvara ekonomskog tigra. Ipak, nisu svi dobili u predsednikovoj porodici tačne direktive od marketinških agencija kako da se ponašaju u javnosti dok traje predizborna kampanja u koju je već krenuo Aleksandar Vučić, pa se tako u javnosti pojavila fotografija Danila Vučića iz skupog restorana u Italiji.

Dok otac na ivici suza u udarnom terminu kod Marića se žali kako deset godina nije bio na moru prema najnovijim fotografijama može se utvrditi da Danilo Vučić ne podnosi tako veliku žrtvu i da često putuje van Srbije. Ovoga puta odlučio se za skupu destinaciju u Italiji, a pokazao je i skromnost na oca pa je tako posetio “Da vittorio” restorena u kojima večera košta kao prosečna plata u Srbiji, a ovaj prestižni restoran ima u svom sklopu i hotele u kojima noć košta velikih 450 evra, što je u ekonomskom tigru plata o kojoj mašta veliki broj građana.

I pored apsolutne kontrole medija i pokušaja prikrivanja svih informacija istina uvek izađe na videlo, a najzanimljivije u ovom slučaju biće videti kako će Aleksandar Vučić da pravda ove fotografije i iskreno se tome radujemo.

EKSKLUZIVNO: Nove fotke Danila Vučića, Aleksandar pokušao da ih sakrije, izašle u javnost, DO GRLA U KRIMINALU! (FOTO) 1
- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti