DANICA GRUJIČIĆ UDARILA NA GEJTSA: Ko je on da priča o vakcinama?

Obavezno pročitajte

Bil Gejts uložio je novac u proizvodnju vakcine protiv korone, međutim Danica Grujičić, direktorka Instituta za onkologiju i radiologiju Kliničkog centra Srbije smatra da to što je uložio pare ne znači da može da priča o vakcinama i medicini, jer nije lekar i ne zna ništa o tome.

grujičić,

„To što on ulaže u to i nešto se malo informiše, nije on kompetentan“, rekla je Grujičić.

- Advertisement -

Govoreći o obolelima od korone ona je podsetila da je i sama preležala tu bolest i da je ključno za oporavak i izbegavanje komplikacija bilo smanjenje fizičke aktivnosti.

„Svela sam fizičku aktivnost na minimum. Do toaleta i nazad. I mislim da mi je to sprečilo dalje komplikovanje jer ja imam jednu vrstu autoimune bolesti, zbog čega sam u rizičnoj grupi“, navela je Grujičić.

Ona misli da mladi ljudi koji su imali komplikacije pogrešili što nisu smanjili fizičke aktivnosti kada su osetili prve sipmtome. „Tog trenutka treba da pustite organizam da se bori protiv te bolesti“

Govoreći o predsedniku SAD  Donaldu Trampu, koji se za kratko vreme oporavio od korone, ona je rekla da je primetila da je Tramp još ranije oslabio, te da je moguće da je koronu dobio ranije nego što je objavljeno.

„Primetila sam da je oslabio, i ja sam tako, ležeći dve nedelje kod kuće, oslabila pet kilograma, što znači da on jeste oslabio, to se vidi i ja na osnovu toga mogu da verujem u to. S druge strane, tu su njegove izjave da je on sada imun na koronu. Naravno da je imun na koronu ako ima IGG tela u organizmu. I ja imam sad antitela“, rekla je Grujičić, prenose „Novosti“.

SourcePravda

1 COMMENT

Ostavite komentar

Najnovije objave

FILMSKI DEBI AKADEMIKA MRĐANA BAJIĆA

Dopisni član Srpske akademije nauka i umetnosti (SANU) Mrđan Bajić, inače jedna od najvećih uzdanica odlazećeg predsednika SANU Vladimira...

Još priča na sličnu temu

%d bloggers like this: