16.8 C
Belgrade
četvrtak, 23 septembra, 2021

DAMNJAN: Veterani, studenti – svi dolaze u subotu ispred Skupštine (VIDEO)

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Damnjan iz narodnih patrola

U subotu odlučujemo o sudbini Kosova i Metohije i to treba da znaju svi građani Srbije. Ako ne uspe 20. jun, zakleo sam se na svetinjama sa svojim saborcima da ćemo braniti Kosmet u Beogradu, jer je sada tu Kosmet napadnut, a branićemo ga i na Kosovu ako neko napadne naš narod.


- Advertisement -

Ovo za „Srbin info“ poručuje Damnjan Knežević, lider inicijative „Nema predaje Kosova i Metohije“ i Narodnih patrola protiv migrantskog nasilja.

– Živimo u zemlju gde su roditeljima oduzimana deca, gde je ekonomski uništena zemlja, a sada se još uvoze emigranti koji su militaristi… Mislim da je dogorelo i da narod više neće da trpi.

Moramo da uspemo u subotu 20. juna. Makar da uspemo da sprečimo izdaju Kosmeta za Vidovdan.

- Advertisement -

Dobio sam poruke od raznih bezbednosnih struktura, neću pominjati od koga zbog bezbednosti porodice, ali sam odlučio da 20. jun isteram do kraja. Hapšenje i pretres stana je bila poslednja opomena, ali neću da spustim loptu. Rizikujemo mnogo, ali hoćemo da uredimo ovu zemlju.

Poruka za navijače – nije valjda važnije da li Zvezda slavi titulu ili Partizan igra negde utakmicu od odbrane Kosmeta!?

Kada je 8. maja narod krenuo na Vladimira Đukanovića, koji nam je pokazao srednji prst, popeo sam se na auto i rekao narodu da se vrate, jer nas nema dovoljno.

Sada vas zovem da nas bude dovoljno. Dođite ispred Skupštine u subotu od 17 časova – poručuje Knežević.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti