DAMNJAN KNEŽEVIĆ PREKINUO PROGRAM N1: Vučić je izdajnik srpskoga roda i pe*era! (VIDEO)

Obavezno pročitajte

Član organizacije Narodne patrole Damnjan Knežević prekinuo je uključenje glavnog i odgovornog urednika Danasa Dragoljuba Draže Petrovića u program emisije „Newsroom“ N1 Zagreb.

Knežević je dok je Petrović davao intervju na Slaviji kolegama iz Zagreba, prišao i prekinuo njegovo izlaganje. On je pozdravio Petrovića i rekao da „nije mogao da odoli“. On je nazvao predsednika Srbije Aleksandra Vučića „izdajnikom“, a zatim se obratio Petroviću.

- Advertisement -

„Ne smete da pričate neke stvari za nas, a da nas ne pitate za mišljenje“, rekao je Knežević.

Na pitanje Petrovića: „Koje vas“, Knežević je nastavio: „Rekli ste da sam povezan sa Veljkom Belivukom i SNS-om, a vi kao novinar nas niste pitali za mišljenje“.

Petrović je demantovao to i rekao da je Knežević pogrešio, a član Narodnih patrola je nastavio: „Ja sam veliki borac protiv Aleksandra Vučića, izdajnika, pe*era, i jako mi je drago jedino što je preuzeo ulogu glavnog pe*era u odnosu na ove ostale levičare. Molim vas samo da budete profesionalni, pozdravite mi Vojina, i svako dobro“, rekao je Knežević i zatim se vratio u atomobil iz kojeg je izašao da bi prekinuo intervju.

Snimak možete pogledati na ovom linku.

SourceN1

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu