21.5 C
Belgrade
četvrtak, 24 septembra, 2020

DAMNJAN KNEŽEVIĆ O VELIKOM SKUPU NARODA: Podržimo našu braću u Crnoj Gori

NAJČITANIJE

UZNEMIRUJUĆE: Delili drogu osnovcima, roditelji dece ih tukli bejzbol palicama (VIDEO +18 )

U ruskom gradu Barnaul grupa dilera podelila je grupi osnovaca nižih razreda narkotike, uglavnom ekstazi i spid u vidu bombona i žvaka.

“PUTIN OSLOBODIO LAVOVE I TIGROVE“ Na sve spremni da spreče kršenje izolacije?

Jutros na društvenim mrežama "eksplodirala" je vest kako su "ruske vlasti na nalog predsednika Vladimira Putina, oslobodile na stotine lavova, kako...

OGLASILA SE I KUBA: Imamo lek. Spremni smo da snabdevamo i ostatak sveta

Kuba tvrdi da ima dovoljno rezervi antivirusnog leka koji se koristi za lečenje korona virusa da pokrije potražnju kod kuće, kao i potrebe drugih...

HOLBRUK OTKRIO, SVET U ŠOKU: Milo je korisna bitanga, radio je za NATO tokom bombardovanja Srbije

Milo i prevareCrnogorski predsednik se hrabro suprotstavio Slobodanu Miloševiću i pomagao NATO u ogromnoj meri tokom rata na...

Damnjan Knežević o izborima u Crnoj Gori

Veče uoči izbora u Crnoj Gori, u subotu 29 avgstu, u 20:00 časova, rodoljubi organizuju skup ispred Saborne crkve u Beogradu i šetnju do Hrama Svetog Save, kao podršku narodu koji se bori protiv Milovog režima.
Srbija je isto okupirana kao Crna Gora. Pozitivno za Podgoricu je što postoji za narod prihvatljva politička opozicija Milovom režimu i sada mogu da ga svrgnu sa vlasti.

Nadam se da će narod u Crnoj Gori smoći snage za to, iako znamo da će izbori biti i kradeni, ali će zbog pritiska naroda i ujedinjene opozicijei kontrola biti mnogo veća. Vreme je da se svi oslobodimo straha.

- Advertisement -

Na noć izborne ćutnje organizujemo šetnju kao podršku narodu u Crnoj Gori. Važno je da se okupimo ispred Saborne crkve u subotu u 20 časova i prenesemo poruku. Narod u Crnoj Gori mora da dobije podršku iz Beograda. I Milo mora da vidi kakvo je raspoloženje u Beogradu, da bi znao ako ne daj Bože krene u neko krvoproliće i provokacije. Znamo na šta je sve spreman. Hapsio je prošli put ljude i režirao državni udar, tada je sačuvao vlast. Nisam siguran kako će država Srbija da reaguje ako on izazove krvoproliće, ali desetine hiljada Srba okupljenih za podršku narodu u Crnoj Gori će biti i pritisak na našu vlast da reaguje ako zatreba“, kaže Damnjan Knežević, jedan od organizatora skupa.

On je objasnio kuda će se kretati šetnja i zašto mora da se zaobiđe ambasada CG.

„Ide se ulicama Kneza Sime Markovića, Pop Lukinom, Zelenim vencem, Prizrenskom, Kralja Milana i preko Slavije do hrama Svetog Save. Imali smo ideju da održimo govori ispred crnogorske ambasade, ali smo zamoljeni od opozicije u Crnoj Gori da to ne radimo jer su imali informacije da će Milo preko svojih ljudi pokušati da tu izazove neki eksces uoči izbora. Molim sve učesnike šetnje da ne diraju ambasadu, da ne pale zvaničnu zastavu CG, šta god ko mislio o toj zastavi.

alt="DAMNJAN KNEŽEVIĆ"
- Advertisement -

To će samo štetiti Milovoj opoziciji. Nećemo zato ni proći pored ambasade, a mi iz Narodnih patrola ćemo obezbeđivati skup. Važno je da šetnja protekne u miru jer ne znamo šta će sutradan da bude u Crnoj Gori. Junaštvo bez čojstva ne ide, zato je važno da budemo odgovorni, ponašamo se ljudski i dostojanstveno.

Učestvovali smo i pre neki dan na auto litiji ka Crnoj Gori, pomerena je trasa za nekoliko kilometara jer je u jednom delu bilo mnogo policije i spremili su kao neku svadbu sa crnogorskim barjacima, da bi došlo do provokacija i incidenata sa učesnicima litije koji su nosili trobojke“, otkriva Knežević ekskluzivno za Srbin.info.

Knežević otkriva da ovoga puta SAD neće da podrži Mila po svaku cenu, da bi ostao na vlasti.

„Milo je dobio jasnu poruku iz Amerike da se NATO neće mešati ako ne daj Bože bude neko krvoproliće na ulicama CG. Jasno da taj vojni savez polako izlazi iz te priče i da neće čuvati Milov režim, očigledno je on završio priču za njih“, zaključuje Damnjan.

- Advertisement -

- Advertisement -

Srodni članci

1 KOMENTAR

Ostavite komentar

Najnovije vesti

POČEO SUKOB U AMERICI: Vanredno stanje, otvorena vatra, puca se na policajce!

Amerika u haosuDva policajca ranjena su iz vatrenog oružja na protestima u Luivilu u američkoj saveznoj državi Kentaki,...

KON ZABRANJUJE I NOVU GODINU? ZABRANA SLAVA i mere nadzora su odličan test!

Kon o novima meramaSećamo li se aprila? Tada je u Srbiju ušlo oko 400.000 naših građana koji su...

(VIDEO) VUČIĆ SE PRISEĆA: Dočekali me kao TITA u Beloj kući!

Vučić u poseti Beloj kućiPokušavajući da prikrije spoljnopolitički fijasko i poniženje koje je doživeo u Vašingtonu, prilikom potpisivanja...

MOŠTI SVETOG VASILIJA NOSE PROMENE: Crkva i litije će u odbrani Kosova odigrati ključnu ulogu!

Kosovo, Svetinje i SmisaoNema sumnje da bi Crkva i u odbrani Kosova, Svetinja i Smisla, mogla da odigra...

JOVANA RAZOTKRILA PLAN: Bez vakcinacija nema upisa u srednje škole! DOKLE NARODE?

Jovana razotkrila plan moćnikaDoktorica Jovana Stojković sve češće pada u žižu javnosti zbog svoje smelosti i otkrivanja onoga...