31.5 C
Belgrade
ponedeljak, 27 juna, 2022

VLAST IH NAZIVA FAŠISTIMA A ONI ČISTE PARK: Damnjan i Narodne patrole pozvali sve građane u nedelju, STANJE JE NEIZDRŽIVO!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Damnjan sa narodnim patrolama poziva sve u nedelju

U nedelju od 17 časova u parku kod Ekonomskog fakulteta održaće se skup grupe građana, na kojem će se očistiti đubre u ovom delu grada, ali i iskazati nezadovoljstvo emigrantskom politikom koju vodi vlast.
– Očekuje se veliki broj ljudi – kaže Damnjan Knežević iz Narodnih patrola, koje će obezbeđivati ovaj skup.

– Nažalost, ovaj parke je već mesecima i godinama nebezbedno mesto u Beogradu i mesto gde se okuplja veliki broj lica, za koja ne znamo ko su, koja nemaju lične karte… objasnio je Damnjan.

- Advertisement -

Srbi su uvek bili humani i hoće da pomognu, ali je u poslednje vreme sve veći broj napada migranta. Narodne patrole pokušavaju da pomognu građanima, da ukažu na problem i da izvrše pritisak na državu kako bi promenila emigrantsku politiku.

Pozivamo što više građana da dođu u nedelje, ali i od nedelje, da posle zajedno krenemo u patrole. Mi sami ne možemo svuda da stignemo. Zajedno možemo da ovaj grad i celu zemlju učinimo bezbednim.

Nemojte da brinete zbog najavljenog nekakvog kontramitinga. Ne obazirite se ni na medijske hajke kojom smo izloženi od strane režimskih medija.

- Advertisement -

Dakle, želimo bezbednost i migranata i da im država omogući što brži i bezbedniji prolazak kroz Srbiju, ali i da se obezbedi sigurnost za građane Srbije i da se tačno zna ko i kako ulazi na teritoriju Srbije – poručio je Knežević.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti