DAMJAN PORUČIO VUČIĆU: Nećemo se povući narod kreće u patrole!

Obavezno pročitajte

Damjan knežević na skupu narodnih patrola poručio Vučiću

Skup građana i Narodnih patrola protiv migrantskog nasilja i čišćenje parka ispred Ekonomskog fakulteta je prijavljen i odobren od policije za nedelju od 17 časova, završen je oko 18 časova, mada je park dugo bio pun građana, pre svega komšija koji godinama imaju problem sa migrantima i njihove su žrtve.

Policija je inače sklonila sve migrante odatle nekoliko sati ranije, kažu stanari okolnih zgrada.

Snage policije su prisutne i zbog neprijavljenog protesta NVO (Antifa) i levičara, koji su najavili kontramiting.

Snage Žandarmerije su pod punom opremom za razbijanje demonstracija, 15 policijskih vozila i pripadnika policije, nalaze se u parku kod Ekonomskog fakulteta.

„Nikada se nećemo povlačiti pred tobom Vučiću! Ne možeš da nas sprečiš da idemo našim ulicama dok migranti mogu! Jednom si nas sprečio da slavimo Vaskrs, već je krenula kampanja da nas zatvoriš i za Božić, dok pregovarate o Kosovu i uvozite migrante! Nisi ti Vučiću država već ovaj narod ovde! Niste pustili narod ovde da priđe, ali ako vam bude palo na pamet da opet zbog korone zatvorite zemlju, doći će nas 500.000! „, rekao je Damnjan.

Evo kad mi krenemo u patrolu kao danas, vidite kako nema migranata u ovom parku gde su inače?! Kako su ih sad sklonili nelegalne migrante čim je narod izvršio pritisak! Zato treba da podignemo svest o tome i budemo složni, samo pogledajte ko od čega živi i sve će vam biti jasno! Hvala sam svima iz Narodnih patrola, Srbin.info i Dejanu Zlatanoviću koji nas prati od početka, mnogim manastirima koji su uz nas. Zhavalan sam aj tijevcima koji nam pomažu da napravimo aplikaciju na Telegramu gde su migranti i da svi vidimo ako se ne daj Bože dese napadi. Pustili su koljače i ISIS teroriste da bezu dokumenata uđu u našu državu, ima i normalnih, ali ima i ovakvih“, ističe Knežević.

Na skupu su i ratni vojni veterani koji su objasnili koliko su poniženi i obespravljeni za razliku od migranata.

Šta kažu komšije?
Deo stanara okolnih zgrada su ušli su u verbalnu raspravu sa levičarima (Antifom) koji brane migrante bez ličnih karata i često naoružane noževima kojima nasrću na Beograđane koji žive u blizini ili tuda prolaze. Komšije su podržale akciju Narodnih patrola i zbog toga što migranti ostavljaju ogromno đubre u parku tako da narod odavno ne može ni da ga koristi u svom gradu. Beograđani su rekli NVO braniteljima ilegalnih migranata da država ne funkcioniše i da oni moraju da stvar uzmu u svoje ruke jer su ugroženi njihovi životi i imovina svakodnevno od strane migranata kojima se ni identitet ne zna, a često dolaze (i ovde se vode kao ratne izbeglice) iz zemalja u kojima uopšte nema rata poput Alžira, Maroka, Tunisa, Egipta…

Damnjan Knežević je rekao da na policijskim punktovima građani treba da kažu da idu na skup čišćenja parka koji je prijavljen.

damjan

Kako javlja naš izveštač, jedna osoba je privedena jer je kod sebe imala suzavac, koji je legalno kupiti i posedovati.

Ipak, posle pola sata od privođenja, osoba sa suzavcem u posedu je puštena na slobodu.

Ostavite komentar

Najnovije objave

SAVEZ SRBA SLOVENIJE: Milica Đurđević nema podršku Srba iz regiona!

Savez Srba Slovenije oglasio se saopštenjem u kojem se kaže da Srbi u Sloveniji pomno prate poslednja dešavanja u...

Još priča na sličnu temu