DAKA DAVIDOVIĆ: Uvek ću voleti Srbe, Vučić je šizofrenik i bolesnik

Obavezno pročitajte

Osnivač „Narodnog pokreta“, biznismen Miodrag Daka Davidović kazao je da se predsjednik Srbije Aleksandar Vučić ustremio protiv njega i njegove partije jer je svestan koliko Narodni pokret vredi.

“Da ne vrijedimo ovoliko, zar bi se svi ustremili na nas? Čitava Srbija je jurnula na Narodni pokret. Što ne udara na druge? Zato što znaju da smo mi već pobijedili, zato što sva istraživanje govore da ćemo mi biti pobjednici. Zato što taj umobolnik, šizofrenik, predsjednik Srbije Aleksandar Vučić vidi u nama neprijatelja i krvnike”, kazao je Davidović.

Istakao je da će uvek voleti Srbe i da će Srbi uvek biti dobrodošli u Crnu Goru.

- Advertisement -

“Kod njega pogibija nastaje zato što on u patrijaršiju, u svetu sabornu i apostolsku crkvu želi da useli milicajsku stanicu i da milicajci budu patrijarsi. To sigurno srpski narod neće dozvoliti. On zna, a to je i rekao blaženi pomena patrijarh Irinej da je Daka Davidović najveći ktitor Srpske pravoslavne crkve od Kralja Milutina do danas. To njega boli, tu se on češe i zato on udara po nama iz svih oruđa. Mi ne brinemo, mi znamo da smo pobijedili. Može da angažuje svu armadu od Vladivostoka do Los Anđelesa ali Narodni pokret ne može zaustaviti”, poručio je Davidović.

“Narodni pokret” predao je Opštinskoj izbornoj komisiji listu za predstojeće izbore koji će se u Nikšiću održati 14. marta.

SourceVijesti

Ostavite komentar

Najnovije objave

IVICA DAČIĆ ČESTITAO MANDIĆU: „Srbi će u drugom krugu biti odlučujući faktor“

Šef srpske diplomatije Ivica Dačić čestitao je Andriji Mandiću zbog rezultata u prvom krugu predsedničkih izbora u Crnoj Gori,...

Još priča na sličnu temu