22 C
Belgrade
sreda, 17 avgusta, 2022

GORI POD NOGAMA: Dačić se pere od Palme i afere podvođenja maloletnica!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Lider socijalista Ivica Dačić, koji je u video svedočenju pomenut kao jedan od učesnika proslava zatvorenog tipa u Jagodini, na koje su, navodno, dovođene maloletnice da „zabavljaju“ goste, tvrdi da nikad nije prisustvovao takvim zabavama, a da je u Jagodinu išao samo poslom i u muzej.

„Išao sam na otvaranje fabrika, muzej voštanih figura, koncerte, naše predizborne skupove… Nikakvi tajni sastanci i skupovi, niti imam takva saznanja. Nikad u tako nečemu ne bih učetvovao. Ja sam pod pratnjom policije od 2008.godine“, rekao je Dačić za Kurir.

Međutim, kako je ranije zabeleženo u medijima, ali i na društvenim mrežama, Ivica Dačić jeste prisustvovao mnogobrojnim Palminim proslavama, a poznato je i da su njih dvojica kućni prijatelji.

“Podvođenje žena i devojčica ne idu samo uz mafiju. One su gotovo svakodnevica u našoj Srbiji. Danas znam da je podvođenje žena i devojčica svakodnevna stvar u Jagodini u kojoj vlada Dragan Marković Palma”, navela je Tepić.

- Advertisement -

Potpredsednica SSP je na konferenciji prikazala i video snimak izjave nekašnjeg zaposlenog u hotelu u Končarevu, koji je tvrdi da je svedočio podvođenju devojčica.

“U tom hotelu nakon raznoraznih žurki na kojima su pevale naše istradne zvezde, taksijem iz Beograda, posredstvom raznih likova su dovožene devojčice. Po mom slobodnom uverenju imale su između 15 i 18 godina. Ljudi koji su dolazili sa njim su bili njegovi koalicioni i poslovni partneri. Znalo se da posle takvih žurki te devojčice idu sa njim ili sa njima. Uglavnom je to nakon napijanja tih devojčica. Njegove hostese su nagovarale te devojčice, govorile da im neće biti ništa, da će sve biti u redu. A ja verujem da su to traume za tu decu”, rekao je on.

- Advertisement -
SourceNova RS
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti