13.5 C
Belgrade
sreda, 5 oktobra, 2022

DAČIĆ SE OGLASIO: Vučić i ja smo pre svega dobri prijatelji!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Dačić o podeli vlasti

Iz najnovije SNS podele karata, najbolje je prošao Dušan Bajatović, koji ostaje na čelu „Srbijagasa“. To je izjavio novi predsednik Skupštine Ivica Dačić uz reči da će socijalisti imati još jedno jedno preduzeće.

Tako je najskuplji politikant u Srbiji ostao na poziciji koja ga izdvaja od običnog sveta, platice, miliončići, bonusi i na njegovom računu dođe se do mesečne sume – od 50.000 evra!Dušan Bajatović FOTO: Dragan GojićDušan Bajatović FOTO: Dragan Gojić

- Advertisement -

I, naravno, da je strepeo šta će njegov šef i šef svih šefova dogovoriti. Dačić je dobio govornicu u Skupštini, a kako kaže, nije morao ni to. Nego je Aleksandar Vučić bio dobre volje, šta?

Mi smo pre svega dobri prijatelji –  rekao je Dačići i dodao da ga Vučić „nije sklonio u Skupštinu, već da su se dogovorili da bi bilo dobro da bude na tom mestu“.Ivica DAčić, Foto: ATA imagesIvica DAčić, Foto: ATA images

– Predsednika republike i skupštinu bira narod, zato jeste za čestitanje. Ko želi da se ozbiljno bavi politikom za njega je važno kakvu politiku vodi. Čovek čini funkciju, ne obratno – reče Ivica i prozva bivšu predsednicu Skupštine, a novi ministarku kulture Maju Gojković.

- Advertisement -

Lider SPS ima planove, dok Vlada još nije zvanično ni formirana, sledeće izbore 2022. i dogovor sa SNS. Kaže da treba nastupiti ujedinjeno na gradskim, parlamentarnim i predsedničkim izborima, jer ako se ujedinjuje opozicija, treba i vlast.

dačić

– Mi želimo politički dogovor. Postoji nekoliko bolesti, jedna je kratkovidost. Jedni će reći ovaj ima ovoliko ministara, neko onoliko. Važno je kolika je politička snaga nečija, a ne koliko ministarstava ima. Koliko jedan predsednik Skupštine ministara vredi? To niko ne računa. Skupština je za neke mesto za penzionere. Što se mene tiče, ne treba mi nijedan ministar. Birači glasaju za SPS, zbog moje politike. Šta će meni više od toga? Prvi potpredsednik Vlade u Skupštini i Vladi sedi pored premijerke – kaže on.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti