23.5 C
Belgrade
понедељак, 13 јула, 2020

DA LI SMO POSTALI KANIBALI, A DA TO NI NE ZNAMO?!

NAJČITANIJE

UZNEMIRUJUĆE: Delili drogu osnovcima, roditelji dece ih tukli bejzbol palicama (VIDEO +18 )

U ruskom gradu Barnaul grupa dilera podelila je grupi osnovaca nižih razreda narkotike, uglavnom ekstazi i spid u vidu bombona i žvaka.

“PUTIN OSLOBODIO LAVOVE I TIGROVE“ Na sve spremni da spreče kršenje izolacije?

Jutros na društvenim mrežama "eksplodirala" je vest kako su "ruske vlasti na nalog predsednika Vladimira Putina, oslobodile na stotine lavova, kako...

OGLASILA SE I KUBA: Imamo lek. Spremni smo da snabdevamo i ostatak sveta

Kuba tvrdi da ima dovoljno rezervi antivirusnog leka koji se koristi za lečenje korona virusa da pokrije potražnju kod kuće, kao i potrebe drugih...

ZA NJIH NEMA POMOĆI: Milenu gazda izbacio iz stana zbog “korone” (VIDEO)

NEPOKRETNA Milena Grubanović Kovačević (66) sa svojom ćerkom Draganom (37) od juče spava pod vedrim nebom, na asfaltu u Golubinačkoj ulici u...
- Advertisement -
loading...

U svetu u kome živimo, odavno već ništa ne funkcioniše onako kako bi trebalo. Iako smo svesni toga da se već vekovima nalazimo na stramputici, mi i dalje bespogovorno zatvaramo oči pred sada već očiglednim pokazateljima „zavere“. Poput hipnotisanog čoveka koji u sebi neprekidno ponavlja ono što mu je naređeno, ubeđujemo sebe u istinitost mantri koje nam svakodnevno plasiraju velikie medijskie kuće. Koračamo u onom smeru u kom su nas pomenuti uputili, trudeći se pritom da okrenemo glavu od svega što bi moglo da dovede u pitanje našu veru u postojanje sistema koji vodi računa o nama. Iz straha od suočavanja sa istinom, svesno biramo da budemo ovce koje mirno pasu dok čekaju svoj red za klanje.

Sam pokazatelj da je teza o „ljudima ovcama“ tačna, je između ostalog i laž koja nam se u poslednjih par godina plasira pod agendom borbe za prava žena i njihovog prava na izbor. Baš kao što su svojevremeno, vlasnici velikih korporacija uspeli da ubede žene da su robovi samo onda kada rade u svojim domovima i tako obezbede jeftinu radnu snagu za svoje fabrike, oni i danas pod istom tom parolom borbe za prava žena ostvaruju enormne zarade.

- Advertisement -

Od vremena Edvarda Bernajsa pa na ovamo, modalitet rada velikih medijskih kuća se nije mnogo menjao. Bitno je žrtve ubediti u to da imaju problem, a onda im ponuditi „rešenje“ koje će biti pogubno za njih a da toga nisu ni svesni.

Dakle, celokupna pompa o pravu žene da izabere da li će da rodi ili abortira, nije ništa drugo do kampanja koja podstiče ubijanje dece. Da, dobro pročitali! Nikoga nije briga za prava žena i za to kako se one osećaju. Istina je samo to da je abortus dobar izvor zarade, te da je zbog toga neophodno povećati broj istoimenih intercencija.
Iako se u svetu svake godine izvrši skoro 60 miliona abortusa, izgleda da ni to nije dovoljno da bi apetiti neoloberalnih jahača apokalipse bili nahranjeni.

- Advertisement -

Sigurno vam nije jasno kako je moguće da jedna relativno jeftina medicinska intervencija može da bude dobar izvor zarade za one koji imaju toliko novca da se smatraju gospodarima sveta. Pravo pitanje koje treba da postavite sebi jeste: „Gde završava sav taj abortivni materijal koji se kako vidimo iz godine u godinu enormno uvećava?“ Ding din dig….

Verovarno niste znali, ali abortivni materijal se koristi u mnogim granama industrije, između ostalog u: farmaceutskoj, hemijskoj ali i PREHREMBENOJ. Dugo je skrivano to da se u namirnicama koje svakodnevno konzumiramo nalaze samleveni delovi ubijene dece. Iako zvuči zastrašujuće, istina je da svakodnevno konzumiramo proizvode u kojima se nalaze delovi tela onih kojima nismo dotzvolili da se rode. ISTINA JE DA SMO POSTALI KANIBALI!

- Advertisement -

Jedna od najpoznatijih kompanija koja u svoje proizvode dodaje sastojke proizvedene od abortivnog materijala jeste PEPSI. Za njom ne zaostaju ni NESTLE, KRAFT, KEMBELS, BABL ŽVAKA i još neki tipovi žvaka. Abortivni materijal sarže skoro sva gazirana bezalkoholna pića, sva energetska pića, velika većina piva kao i veliki broj slatkiša.

Ono što su neka istraživanja pokazala jeste da konzumiranje hrane koja sadrži delove fetusa utiče na pojačavanje besa kod čoveka, te da direkto podstiče menjanje našeg uma. Uočeno je da je efekat koji se izaziva ovakvom hranom sličan onome koji se javljao kod životinja koje su hranjenje mesom svoje vrste, nakon čega su obolevale od bolesti „Kravljeg ludila“.

Ako ste pomislili da ne može gore, prevarili ste se. Najbizarnije od svega, je činjenica da se u pojedinim vakcinama koje se ubrizgavaju maloj deci nalaze upravo delovi fetusa one dece koja nisu „dobrodošla“ na ovaj svet. Takođe, neophodno je naomenuti i to da se u velikom broju kozmetičkih proizvoda (puderi, kreme protiv bora, maske za lice…),koje mahom koriste žene, nalaze upravo delovi fetusa ubijene dece.

Dakle, da sumiramo. Mi civilizovani ljudi, koji sa podozrenjem gledamo na sve one „divljake“ iz Afrike, Južne Amerike, Svernog pola…, mi koji smo svoj razvoj doveli do neshvatljivih razmera, mi koji spasavamo svet od klimatskih promena, mi koji se brinemo o delfinima i kitovima… baš mi takvi nismo uspeli da odemo dalje od toga da jedemo sopstvenu decu.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

- Advertisement -

Najnovije vesti

SINDIKAT POLICIJE: Predsednik i kriminalne grupe razbijaju proteste

Sindikat policije Sindikat Zaposlenih Policije navodi da u razbijanju mirnih protesta gradjana direktno su umesani razreseni predsednik RS, politicari...

BORBA ZA DUŠU PROTESTA: Samo ovaj zahtev ruši Vučićev režim! (VIDEO)

Predsednik "Dosta je bilo" Saša Radulović tvrdi da jedino zahtev za poništavanje izbora može dovesti do rušenja režima Aleksandra Vučića.

ZDRAVSTVENI SISTEM PRED PUCANJEM: Zdravstveni radnici nemaju odmor, ne viđaju svoje porodice

Zdravstveni sistem prenapregnut U svim kovid bolnicama preraspoređeni su kapaciteti, kako bi u naredna dva dana mogli da se...

BES U SRBIJI: Traje 30 godina, ljudi više nikome ne veruju

Srbiji je 30 godina besa i nepoverenja dosta Novinar Nenad Šebek, izjavio je u Novom danu da su građani...

SVETI SAVA KAŽNJAVAO NADRILEKARE: Kako su se Srbi lečili u srednjem veku

Sveti Sava i lečenje u srednjem veku Lečenje u srednjovekovnoj Srbiji zasnivalo se na dostignućima ondašnje naučne medicine, nasuprot...
- Advertisement -