Da li “podmornica” menja kurs: agent BIA Čedomir Stojković viđen u društvu starije gospođe

Obavezno pročitajte

Pojedini stanovnici Beograda bili su zbunjeni kada su u jednom od lokalnih kafea uočili propalu “podmornicu” kako prisno razgovara sa starijom sugrađankom, koja je inače i javna ličnost (identitet poznat redakciji).

- Advertisement -

To ništa ne bi bilo čudno da se ovaj devijant kasnije nije poverio prijateljima kako oseća pojačani seksualni nagon svaki put kada se približi toj osobi.

Upoznati sa činjenicom da Stojković do sada nikada nije mogao da ostvari polne radnje sa osobama ženskog pola, njegovi saradnici ovaj zaokret objašnjavaju okolnošću da ta starija gospođa zapravo već najmanje trideset godina i ne liči na žensko.

Najbrutalniji u tim opskurnim seksističkim komentarima je lažni ruski opozicionar Pjotr Nikitin (agent FSB), koji je citirao stihove već pomalo zaboravljene pesme: “Nit je baba, nit je deda, suknju nosi radi reda”.

Međutim, ako u njima ima još imalo ljudskosti, bilo bi korisno da na vreme obaveste ovu ocvalu damu da je “podmornica” potpuno devastirana egzotičnom polnom bolešću koju su mu u Briselu prenele somalijske izbeglice, te da bi svako seksualno opštenje sa Č.P. ovu personu zbog njenog krhkog zdravlja moglo skupo da košta.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Milioni na protestima u Francuskoj, privedeno 80 osoba, povređena 123 policajca

PARIZ – U Francuskoj su danas na protestima zbog reforme penzija povređena 123 policajca i žandarma i privedeno je više...

Još priča na sličnu temu