Da li je istekao rok trajanja Čede „podmornice“

Obavezno pročitajte

Stara je istina da u svetu moderne špijunaže satrapi kao najpotrošniji deo te priče jako brzo gube upotrebnu vrednost. Pod palicom svojih stranih mentora, brzo rade, još brže se troše i idu u susret svojoj sudbini, u najboljem slučaju nekom sanatorijumu za lečenje od psihičkih bolesti i raznih vidova zavisnosti.

Kada je to sačekalo mnoge ozbiljne i sposobne, ali nesrećne likove, pošto put služenja stranim silama i izdaja svoje zemlje, nikad nije dobar put, šta li će snaći propalog provincijalskog advokata Čedomir Stojkovića zvanog „Čeda podmornica“ koji ne može da kontroliše čak ni svoje osnovne fiziološke potrebe i teškom mukom uspeva da zadovolji i najniža očekivanja svojih zapadnih mentora.

- Advertisement -

Naime, njegova skorašnja hiperaktivnost na domaćoj sceni , najavljeni odlasci u Brisel i sve jače insistiranje na ulozi „zaštitnika“ opskurne grupe Rusa koja se u Beogradu izdaje za „antiputinovsku“ opoziciju, ukazuje samo da je njegov rok trajanja blizu kraja, da je cigareta napola već dogorela i da će uskoro ostati samo opušak.

Blizu je pameti, a i vreme će pokazati da negde blizu nova neotpakovana „podmornica“ čeka svojih 5 minuta meteorske slave i sudbinu svog prethodnika Stojkovića.

Ostavite komentar

Najnovije objave

DF USTUPIO 140 BILBORDA JAKOVU MILATOVIĆU: Da pobjedimo Đukanovića, glasamo za Jakova!

Predsednički kandidat Pokreta Evropa sad, Jakov Milatović, dobio je otvorenu podršku od strane velikog broja političkih organizacija i dojučerašnjih...

Još priča na sličnu temu