9.5 C
Belgrade
subota, 23 oktobra, 2021

SNS DIREKTOR PRETI: Tera zaposlene da idu na Vučićeva glupiranja i izmotavanja!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Srpska napredna stranka već duže vreme nije u stanju da okupi ljude na propagandnim posetama predsednika Srbije Aleksandra Vučića po mnogim mestima u zemlji. Iz tog razlog naprednjaci ucenama i pretnjama dovlače ljude na skupove, ne bi li stvorili privid podrške građana Srbije njihovoj politici. Najnoviji dokaz dolazi iz Svilajnca, gde Vučić sutra posećuje fabriku „Regent“. Naprednjački v. d. direktor osnovne škole „Jovan Jovanović Zmaj“ u Svilajncu Nenad Stojković „apeluje“ na sve zaposlene da dođu i dočekaju Vučića.

– Poštovane koleginice i kolege, nadam se da nije potrebna dodatna molba da biste se odazvali pozivu od najvišeg državnog značaja, tj. poseti predsednika Aleksandra Vučića. Autobus će sve zaposlene prevesti od parkinga škole do mesta centralne svečanosti, fabrike Regent u Svilajncu i obratno. Hvala na razumevanju! v. d. direktor škole Nenad Stojković – piše u pozivu zaposlenima, koje više deluje kao pretnja nego poziv, a takođe obiluje nizom gramatičkih grešaka koje jedan direktor škole sebi ne bi smeo da dopusti.

Osim toga, ne bi sebi smeo Stojković da dopusti ovakvo ponašanje i primoravanje zaposlenih da odlaze na Vučićev propagandni cirkus, tj. „na centralnu svečanost“, kako kaže direktor „od državnog značaja“.

- Advertisement -

Pretragom na internetu može se utvrditi da pomenuti nije samo v. d. direktor osnovne škole, već i član Predsedništva SNS Svilajnac. Stojković je takođe i opštinski odbornik.

vucic

Nenad Stojković FOTO: Printscreen

Očito da je panika u naprednjačkim redovima dostigla maksimum, pa se više ni ne kriju dana primoravaju zaposlene da dolaze na šaradu koju Vučić priređuje širom Srbije.

- Advertisement -

Dovoljno je biti naprednjački funkcioner u malom mestu, pa sebi dati slobodu, kao Nenad Stojković, da se ponaša poput lokalnog šerifa koji određuje slobodnim ljudima da li će posetiti neki politički skup ili ne.

Na svu sreću, dovoljno je hrabrih ljudi koji ne podležu naprednjčkom pritisku, te obaveštavaju javnost o ovakvim vrstama ucena i „molbi“.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti