CVIJAN DOBIJAO PRETNJE OD VUČIĆA: Izdajico, sledeću turu te mi šminkamo za slikanje! (FOTO)

Obavezno pročitajte

Slučaj preminulog advokata Vladimira Cvijana, čije je telo pronađeno 2018. godine na Adi Huji, a za čiju se smrt saznalo tek ove godine, ne prestaje da intrigira javnost. U utorak su isplivali detalji vezani za krivičnu prijavu koju je 2013. godine podneo protiv Aleksandra Vučića, međutim to nije sve.

Advokat Ivan Ninić, koji gotovo svakodnevno upoznaje javnost sa slučajem „Cvijan“, obelodanio je da je preminuli advokat 2013. godine dobijao preteće poruke.

– Vladimir Cvijan je bio zabrinut za svoju i bezbednost svoje porodice, pa je, verujući u institucije sistema, dana 12. decembra 2013. godine, oko 22.30 sati, otišao u MUP – UKP Beograd, da prijavi pretnju dobijenu SMS porukom, koja je glasila „Izdajico, sledeću turu te mi šminkamo za slikanje“ – naveo je Ninić uz foto dokumentaciju te prijave.Isplivali detalji krivične prijave Cvijana protiv Vučića (FOTO)

- Advertisement -

Kako se u ovoj prijavi navodi, Cvijan je bez poziva otišao u UKP Beograd, gde je poručio da je pomenutu poruku dobio na telefon koji isključivo koristi u komunikaciji sa političkim poslovnim partnerima iz diplomatije i sa građanima, te da mu broj sa kog je stigla preteća poruka nije poznat.

– Vladimir je ovom prilikom izjavio da mu telefonski broj sa kog su prispele poruke nije odradnije poznat i da za isti ne zna kome pripada. Zbog sadržaja poruke i trenutne političke situacije u kojoj se nalazi u Srpskoj naprednoj stranci, u kojoj će biti protivkandidat za izbor predsednika te stranke aktuelnom predsedniku Srpske napredne stranke, osetio se zabrinut i uplašen za svoju bezbednost i bezbednost svoje porodice, isti je pristupio u ovo odeljenje, prijavio navedeno i tom prilikom zatražio zaštitu u skladu sa procenom nadležnih organa – navodi se u izveštaju koji je na Tviteru podelio advokat Ivan Ninić.Vladimir Cvijan FOTO: Printscreen/YouTubeVladimir Cvijan FOTO: Printscreen/YouTube

Kako je u ovom izveštaju zaključeno, „o navedenom događaju obavešten je dežurni zamenik tužioca Prvog osnovnog JT u Beogradu, Bojana Savović, koja je naložila dostavljenja izveštaja nadležnom tužilaštvu, dok će dalji rad u vezi sa navedenim preuzeti nadležno odeljenje UKP-a“.

2 COMMENTS

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu