21.9 C
Belgrade
nedelja, 26 septembra, 2021

VUČIĆ SPREMIO EMISIJU: Cvijan bio pijan, penjao se na banderu i šamarao ljude!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Mrtva usta najbolja su usta

SNS na čelu sa Aleksandrom Vučićem i njegova velika propaganda laži je spremila novo zlo za narode u Srbiji. Još jedna velika obmana, još jedan nepočin i još jedna sramno orkestrirana akcija u cilju da se spreči istina i da se mrtvima ne da miran počinak.

Tačnije, ubijenima. O čemu se zapravo radi? Iz krugova bliskih vlasti Slavija Info ekskluzivno otkriva da kao što se sprema pobeda protiv nevidljivog neprijatelja, koja će biti ovekovečena jednim imenom, a to je ime Aleksandar Vučić, ubrzo će se napraviti i Rijaliti Cvijan i tobožnji kompletan uviđaj.

Mrtvi će progovoriti ali laži iz usta živih

- Advertisement -

Posle kompletnog uviđaja, napraviće se i velika emisija u kojoj će se pojaviti svi koji su vršili uviđaj i koji su navodno bili sa Vladimirom Cvijanom tog dana. Pričaće da je njegov prijatelj koji je hteo da ga odvede kući dobio jak udarac u glavu od Cvijana, da je Cvijan razbio svoj telefon, a pre toga je zvao taksi da dođe i odveze njegovo društva.

Scenario je spreman. Svi će u glas potvrditi kako je bio mrtav pijan, kako se penjao na banderu, derao se, kupao se a zatim i utopio. Jedina žrtva će opet ispasti Aleksandar Vučić, i kako je policija tobože pokušala da mu se osveti.

Matrica koja će se vrteti po medijima

Kad se utopio Vladimir Cvijan pozvana je hitna pomoć koja je dolazila ali nije bilo pomoći. Policija je vršila uviđaj. Saslušani su svi svedoci ovog događaja uključujući i svedoka radnika Telekoma koji se tu zatekao u trenutku kad je Vladimir Cvijan pesnicom više puta udario svog prijatelja koji je hteo da ga vodi kući. Tog dana vršeni su radovi na liniji fiksnih telefona.

- Advertisement -

Upravo ovako se pokušava zakucati i poslednji ekser na sumnju da je Vladimir Cvijan ubijen od strane Vlasti. Sve će se predstaviti na Vučićevim megafonima kao slučajnost i napad na Aleksandra Vučića i rijaliti će moći da se nastavi. A na Cvijana će svi zaboraviti, kako to obično i biva.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti