ĆUTA PORUČIO RIO TINTU: Pokupite svoje prnje i nosite se u bestraga!

Obavezno pročitajte

Vođa Ekološkog pokreta, Aleksandar Jovanović Ćuta reagovao je na izjavu Vesne Prodanović , direktorke „Rio Save Exploration „, koja je rekla da ta kompanija planira da zastane sa projektom Jadar i i da pozove na javni dijalog kako bi se stanovnici upoznali sa svim aspektima projekta.

– Ne znam sa kim direktorka ‘Rio Save Exploration’ planira da ubuduće komunicira, sa stvarnošću sigurno ne, čim daje ovakve izjave – navodi Aleksandar Jovanović Ćuta za portal Nova.rs.

Smatra da su predsednik Srbije Aleksandar Vučić, premijerka Ana Brnabić i ministarka Zorana Mihajlović strateški partneri Vesne Prodanović.

- Advertisement -

– Jedine osobe u Srbiji koje sa dotičnom osobom žele da razgovaraju su njeni strateški partneri – Aleksandar Vučić, Zorana Mihajlović i Ana Brnabić. Imajući u vidu činjenicu da, osim ovo troje pomenutih, svi građani ove zemlje u Rio Tintu vidi neprijatelja. Kada je reč o nastavku otkupa parcela, moj komentar na to je: propao vam je svaki je*eni evro koji ste uložili u trovanje naše Srbije. Jedina opcija za vas je da pokupite svoje prnje i da se nosite u bestraga – zaključuje Jovanović.

Podsetimo, uprkos najvama direktorke Vesne Porodanović, Rio Tinto je nastavio da otkupljuje parcele u oblasti Gornjih Nedeljica i Slatine. Kontakt sa vlasnicima i meštanima ostvaruje se preko SMS poruka koje neprestano stižu. Procedura je takva da ukoliko ste zainteresovani za prodaju zemlje dobijete mejl sa ponudom Rio Tinta, saznaje N1. Na osnovu poruka koje su redakciji N1 prosledili meštani vidi se da se tačno zna koje se parcele traže.

SourceNova RS

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu