ĆUTA I EKIPA RAZVALILI BRNABIĆKU: Ana, pošto struja u Jovankinoj vili?

Obavezno pročitajte

Elektrodistribucija Beograd ne želi da saopšti informaciju koliko građani Srbije plaćaju struju u dvema vilama na Dedinju, u Užičkoj 23 u kojoj nelegalno živi bivši predsednik Tomislav Nikolić i u “Vili Jovanke Broz” u Bulevaru Kralja Aleksandra 75 koja je nelegalno dodeljena premijerki Srbije i njenoj porodici, kažu u Ekološkom ustanku.

Aleksandar Jovanović Ćuta će, obzirom na ćutanje EDB-a, zatražiti po osnovu prava na informacije od javnog značaja, da se građanima prezentuju računi za struju i infostan koju plaćaju svi građani ove zemlje i to za državne službenike koji bespravno koriste luksuzne objekte.

- Advertisement -

„Ne može se godinama krasti ugalj sa naših kopova, termoelektrane ložiti na blato, opraštati dug državnim preduzećima iz kojih se takođe isisavaju novci, mesecima neočitavati struja partnerskim firmama i licima bliskim SNS kartelu, plaćati basnoslovni luksuz državnim službenicima, a građani to sve plaćati iz svog džepa, sa novim poskupljenjem i pretiti im isključenjem. Milioni naših građana žive ispod granice siromaštva, iako su zaposleni, jer sa primanjima ne mogu platiti ni ovu cenu struje, niti pristojno nahraniti članove porodice, a kamoli živeti dostojanstven život“, piše u saopštenju Ekološkog ustanka.

Zato, kako dalje navode, pozivaju „bahate državne službenike Brnabić i NIkolić, da nas ne uče kako se štedi struja i zavrću sijalice, već da pod hitno zavrnu ključ u bravi napuštajući nelegalno useljene vile, a novac za održavanje tih vila hitno preusmere u fond za plaćanje struje najugroženijim članovima društva“.

SourceNova RS

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu