CRNOGORSKA POLICIJA: Otkriveno ko je pretio Abazoviću!

Obavezno pročitajte

Uprava policije Crne Gore saopštila je da je identifikovala osobu koja je putem društvenih mreža pretila predsedniku Građanskog pokreta URA Dritanu Abazoviću.

Kako navode iz Uprave policije Crne Gore, rad na tom predmetu je u toku, s obzirom na to da se osoba koja je uputila pretnje nalazi u inostranstvu. Navodi se da je Uprava policije o tome obavestila Savet za građansku kontrolu rada, pišu podgoričke Vijesti, prenosi Tanjug.


Direktor Uprave policije Veselin Veljović je pozvao Abazovića i sve koji poseduju bilo kakve informacije o njegovoj ugroženosti da o tome obaveste nadležne državne organe.

On je podsetio na sve što je objavljeno u javnosti u vezi sa pretnjama Dritanu i dodao da je Uprava policije pristupila i aktivnostima iz svoje nadležnosti u cilju prikupljanja saznanja o ugroženosti lidera URA.

Što se tiče navoda da Abazovića obezbeđuju pripadnici stranih službi, Veljović navodi da Uprava policije sa tim navodima nije upoznata niti o tome ima saznanja.

SourceTanjug

Ostavite komentar

Najnovije objave

SOROŠEV VIRUS U SRPSKOJ AKADEMIJI NAUKA I UMETNOSTI

Američki milijarder Džordž Soroš je jedan od najznačajnijih boraca za uspostavljanje potpune dominacije neo-liberalnog kapitalizma na globalnom nivou, ali...

Još priča na sličnu temu