22.8 C
Belgrade
ponedeljak, 2 avgusta, 2021

„CRNOGORCIMA DA SE UKINU PRIVILEGIJE! DOSTA JE!“: Srbi besni zbog sramne odluke o Srebrenici! Traže od Srbije da reaguje!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Izglasavanje Rezolucije o navodnom genocidu u Srebrenici od strane parlamenta Crne Gore izazvalo je burne reakcije srpske javnosti u čitavom regionu kao i na društvenim mrežama. 

"CRNOGORCIMA DA SE UKINU PRIVILEGIJE! DOSTA JE!": Srbi besni zbog sramne odluke o Srebrenici! Traže od Srbije da reaguje! 1

Jurišnici DPS-a. (Foto: Jutjub)

Tako je na društvenoj mreži Tviter osvanuo predlog da se Crnogorcima koji nisu državljani Srbije oduzmu prava koja uživaju državljani Srbije, pre svega kada je u pitanju besplatno školovanje. 

- Advertisement -

– Mislim da je napokon vreme da se Crnogorcima ukinu prava koja imaju kao da su državljani Srbije. Ako nemaš papir da se izjašnjavaš kao Srbin nema besplatnog školovanja, lečenja i svih povlastica u odnosu na druge strance. Što je dosta, dosta je – stoji u napisanom tvitu.

Ovaj predlog je ubrzo naišao na veliku podršku od strane srpskih korisnika ove mreže ali i na veliku kritiku i uvrede od strane tzv. crnogorskih patriota, jurišnika antisrpskog DPS-a.

Prenosimo neke od komentara:

- Advertisement -

– Možda da pustite konačno CG na miru i da se zabavite svojim problemima???

– Trošenje para građana Srbije na školovanje Crnogoraca jeste naš problem.

– Bukvalno. I to da polažu. Ovi drugi da osete da nisu dobrodošli ni kao turisti.

– Raskrstiti sa bagrom jednom za svagda pa nek uživaju kao kineski kmetovi.

– Ali kad se ljudi lože da treba da se opet ujedinimo, mi jedva čekali da se otarasimo rezervisanih plemenskih mesta u državnim službama.

– Odavno to predlazem. Stranci jesu i tako se deklarišu onda lepo ako nisi Srbin nego Crnogorac plaćaj kao i bilo koji ino student u Srbiji… 
od 45 nas horde Crnogoraca opsedaju naročito Beograd… dosta je bilo !!!

– Uslov je da se izjasne kao Srbi i da svi fakulteti objave listu pred početak godine tako da nasa javnost ima uvid koliko ih studira iz CG a i njihova javnost moze da vidi ko se izjasnjava kao Srbin – pošteno.

– Bojkovati odlazak na crnogorsko primorje, nek im idu braća Albanci, Hrvati i Bošnjaci. Mi njima više ne trebamo.

– G**no jedno.

– A,crnogorke,njih će te da s*****te i ostavite ovde,bagro nacinalistička,j**o vas Vučić u usta sve do jednog.

– Mitke vama je lako a i našim izdajnicima! Vi samo kažete da ste srbi i nemate problema. Tj..svako ko digne 3 prsta vaš je! Crnogorac se rađa! Ili jesi ili nisi! I vuci se bagro četnička!!

Tiše malo, genocidaš. Sada ste i zvanično od C.G.

- Advertisement -
SourcePravda
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti